Jump to content

Nezobrazuje se "skladem"

jakubrezina

Recommended Posts

Zdravím,

mám problém s produktovou stránkou. Nezobrazuje se, zda je zboží skladem, ale pouze dostupný počet kusů. Viz obrázky. Pokud ale zboží není skladem, zobrazí se informace, že není. Pokud je skladem jen 1ks, zobrazí se upozornění : poslední kus skladem! Ví někdo v čem by mohl být zakopaný pes? Děkuji.

Forum1.png

Forum2.png

Zdravím,

pokud nemáte chybu přímo v šabloně pro produktovou stránku tak by to mohlo být také absencí této fráze v překladu pro šablonu, to si zkontrolujete v administraci překladů.

Přeji úspěšný den.

Díky za odpověď,

chyba v šabloně asi nebude, když totiž změním šablonu na default, tak ten problém setrvává. Stějně tak překlad - mám přeložené všechny výrazy In stock jak v šabloně, tak v modulech. Stáhl jsem si i jazykový balíček pro velkou británii a aktivoval, ale problém setrvává.

• 1 month later...

Zdravím,

zobrazování labelu "skladem" je navázáno na "Zobrazovaný text, pokud je skladem" jak píšete. Možné řešení této situace jsou dvě: 1) přímo v databázi sql příkazem doplnit všem do daného sloupce "skladem" a nebo 2) přes csv import toto naimportovat. Stačí vytvořit .csv o dvou sloupcích ID a Text, kde na řádcích budou jednotlivá ID produktů a k nim ve sloupci text vždy skladem, v dalším kroku namapovat adekvátně sloupce a spustit import. Vytvořit takové csv je otázkou pár minut v excelu.