bengaves Posted November 16, 2016 Share Posted November 16, 2016 Buna ziua,am o problema legata de o instalatie prestashop,am instalat provizoriu prestashop pentru a ma familiariza cu el,nu e instalat pe domeniul meu principal. Mai pe scurt pana in urma cu o ora ma logam in admin panel fara nici un fel de problema,am inchis pc-ul l-am redeschis, cand incerc sa ma loghez imi apare pagina normala dar pe butonul de "Log in" nu este nici un text (SCREENSHOT 1) Bag datele,dau pe buton chiar daca nu apare nimic pe el si imi apare asa: (SCREENSHOT 2) SCREENSHOT 1 SCREENSHOT 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihaiAlex Posted November 17, 2016 Share Posted November 17, 2016 Problema este din translateul de admin(codul sursa). Trebuie sa inlocuiesti limba selectata cu continutul din engleza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaurus Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 intra in fisierul /translations/ro/admin.php si sterge toate liniile care nu au traducere arata ceva de genul asta $_LANGADM['AdminAddressese25f0ecd41211b01c83e5fec41df4fe7'] = ''; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts