Inxx Posted November 16, 2016 Share Posted November 16, 2016 Witam, mam czy jest taka możliwość, aby w tytułach produktów w kategoriach /widok siatka/ Tekst po myślniku przenieść do nowego wiersza (bez względu na rozdzielczość ekranu), powiększyć oraz zastosować kursywę.? obrazek 1 - tam mam obrazek 2 - tak chce Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Inxx Posted November 20, 2016 Author Share Posted November 20, 2016 Da radę coś z tym zrobić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 e_com Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 W product-list.tpl zmienną: {$product.name|truncate:45:'...'|escape:'html':'UTF-8'} zamień na: {$product.name|truncate:45:'...'|escape:'html':'UTF-8'|replace:'-':'- <br/><span style="font-size:24px;font-style:italic;font-weight:bold;">'} Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Inxx
Witam,
mam czy jest taka możliwość, aby w tytułach produktów w kategoriach /widok siatka/
Tekst po myślniku przenieść do nowego wiersza (bez względu na rozdzielczość ekranu), powiększyć oraz zastosować kursywę.?
obrazek 1 - tam mam
obrazek 2 - tak chce
2 answers to this question
Recommended Posts