Xbung_cz Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Ahoj,prosim, mohl by mi nekdo poradit, jak provest import databaze do prestashopu.Mam 2 eshopy a klidne mohou oba vyuzivat jednu databazi, takze import podle mne neni mozna nutny, ale... ted jsem nainstalil druhy shop, pri instalaci pripojil k databazi prvniho shopu, ale na strankach zbozi, kategorie atd vubec nic neni:(Diky za nejake info, Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Asi to máš blbě... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xbung_cz Posted June 1, 2010 Author Share Posted June 1, 2010 Uz jsem rozjel alespon tak, ze kazdy shop ma svou databazi, ale chtel jsem jestli je mozne vyuzivat pro oba jen jednu, kvuli updejtu zbozi Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 Samozřejmě že to lze, jen nechápu pak 2 hostingy. Nestačí udělat alias pro jednu doménu? BTW: Nestačí pouze udělat propojení s DB1, musíš tam mít i stejný obrázky k produktům na hostinzích apod... Spíš bych to vyřešil tím aliasem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts