stromky Posted November 14, 2016 Share Posted November 14, 2016 Zdravim. V back-office mam problem so zobrazenim polozky Moduly a Sluzby. zobrazi sa mi iba ohasenie: [PrestaShop] Fatal error in module file :/www/t/v/u83159/public_html/modules/ps_reminder/ps_reminder.php:Call to undefined method Ps_Reminder::trans() Predtym som robil 2 veci. Robil som preklad v mailoch (in_transit a shipped). Nasledne som v moduloch klikol na instalaciu modulu "Customer follow-up v1.0.0 ". Po kliknuti na instalaciu tohto modulu sa mi zobrazilo uz spomenute hlasenie. Teraz som si vsimol ze mam v PS uz spusteny modul "Nasledovanie zákazníka v1.7.0 ". Neviem ci to moze alebo nemoze robit problem. Teraz sa neviem dostat do modulov a nikde som nenasiel ako to mozem opravit. Poradi niekto? Vdaka za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krajvasek Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 Rovnaký problém aj podobný postup. Ako to vrátiť späť / opraviť ?? Ďik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rissinko Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 No podla chybovej hlášky je chyba v module ps_reminder chodťe cez ftp do zložky modules a daný modul prekopírujte inam alebo len premenujte. Mal by sa automaticky deaktivovať a tym pádom vás pustí kam potrebujete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erik K Posted February 2, 2017 Share Posted February 2, 2017 Ahojte,mám podobný problém so zobrazením položky Mduly. Všetko funguje akurát sa neviem dostať ku modulom,keď chcem zobraziť moduly tak nenačíta žiadnu stránku iba vypíše že The gateway did not receive a timely response from the upstream server or application. Prosím o pomoc. Ďakujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rissinko Posted February 2, 2017 Share Posted February 2, 2017 Tvoj problém bude o inom.. môžeš vyskúšať toto: go to php.ini and edit: max_execution_time = 10000 max_memory_limit = 512MB max_input_vars = 10000 Ak to ale nepomôže tak najskôr ti bude musieť pomôcť poskytovatel hostingu lebo môže byť že tam má niečo nastavené čo ti to spôsobuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts