Sawbet Posted November 14, 2016 Share Posted November 14, 2016 Witam, Korzystam z Multi Menu i nie wiem jak zmienić tło kategorii "Wyprzedaż" . Obecnie na zielonym tle mam tekst/zakładkę "Kategorie" i wówczas Additional CSS class(es):greenify . Gdy frazę "greenify" wpisze przy kategorii "Wyprzedaż" to również tworzy mi się zielone tło pod kategorią , ale ja bym chciała aby tło było żółte lub czerwone. Jak powinnam to zrobić? Proszę o pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian Podemski Posted November 14, 2016 Share Posted November 14, 2016 Z jakiego Multi Menu? To moduł wbudowany w jakiś szablon? Pytam bo sam mam nazwany moduł Multi Menu ale nie jest w sprzedaży. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sawbet Posted November 14, 2016 Author Share Posted November 14, 2016 Sprawdziłam w zakładkach moduły. Faktycznie jest to Pana wdrożenie więc trafiłam do źródła. Zatem jak mogę zmienić to tło? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian Podemski Posted November 14, 2016 Share Posted November 14, 2016 Proszę o kontakt na http://prestahome.ticksy.com - to moduł będący częścią płatnego szablonu do którego trzeba mieć odpowiednią licencję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts