grz3chu Posted November 14, 2016 Share Posted November 14, 2016 Usunąłem katalog z serwera, wyczyściłem smarty, wyczyszczona pamięć podręczna a temat wciąż istnieje w back office. Nie da się go zainstalować ponownie bo system mówi, że już jest zainstalowany. Ktoś ma jakiś pomysł? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted November 14, 2016 Share Posted November 14, 2016 jaka wersja ps ? (konkretny numer) Link to comment Share on other sites More sharing options...
grz3chu Posted November 14, 2016 Author Share Posted November 14, 2016 jaka wersja ps ? (konkretny numer) 1.6.1.9 Próbuję posprzątać po szablonie Warehouse Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted November 14, 2016 Share Posted November 14, 2016 a temat wciąż istnieje w back office jeżeli problem jest tylko ten, to proszę zweryfikować tabelę ps_themes w bazie danych - i jeżeli szablon tam jest - to usunąć wpis związany z tym szablonem Link to comment Share on other sites More sharing options...
grz3chu Posted November 14, 2016 Author Share Posted November 14, 2016 Dzięki! Dam znać jak poszło jak tylko ogarnę edycję baz danych. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
grz3chu Posted November 15, 2016 Author Share Posted November 15, 2016 Ok, udało się usunąć warehouse z bazy danych co dało możliwość ponownej instalacji. Ale po zainstalowaniu cały bałagan jaki zrobiłem z tym szablonem pozostał. Chciałbym go dostać w wersji "nienaruszonej" czyli bez moich dziwnych i nieudanych zmian. W bazie danych jest jeszcze wpis ps_themeconfigurator ale tam jest tylko parę obrazków. Są też wpisy ps_warehouse z różnymi rozszerzeniami ale wszystkie są puste. Gdzie jeszcze mógłbym spróbować? Dzięki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts