fosilia Posted November 13, 2016 Share Posted November 13, 2016 Kedže sklamaním je prvá inštalácia Prestashop 1.7.0.0 pokial nebeží server na php 7 je nutné prepísať cez ftp: vendor - paragonie - random_compact V prílohe. random_compat.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEBDVL Posted November 13, 2016 Share Posted November 13, 2016 Stačí aj php 5... a tiež je celá inštalácia sklamaním. Hneď prví deň sa mi ozvali z hostingu že sa zvýšila IO záťaž na serveri a bola spôsobená prestou. Veľa vecí tam chýba v admine, zmenila sa len polka a celkovo sú na túto verziu len negatíva takže neodporúčam nikomu Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikkino Posted March 26, 2017 Share Posted March 26, 2017 Bezim na preste 1.7.0.4 a je celkom rychla, mam ju na dobrom hostingu a php 10.1 Cize s vykonom som spokojny, s instalaciou som nemal problem. Co sa tyka v ramci rozdielov starsich verzii, chyba mi napriklad modul Loyalty pre vernostnych zakaznikov, co si ked tak musite uz len dokupit. Este tam nejaky modul chybal, na ktory som bol zvyknuty, neviem si spomenut aky Urcite tam maju este co upravovat v kodoch co nejaky cas potrva, tak doporucujem prejst na prestashop 1.7 az o par mesiacov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts