Roman Hána Posted November 11, 2016 Share Posted November 11, 2016 Ahoj, s Prestou začínám, mám 1.6.1.7, základní šablonu. Když přidávám produkty a jdu na zadání ceny, rád bych zadal koncovou cenu s daní, abych to nemusel přepočítávat:http://screencast.com/t/MI7jiszJ Nicméně když to takto udělám, tak pak nejde produkt uložit.. resp. jde, ale cena se neuloží.. musím ji zadat nejdřív bez daně a až pak se uloží.. Zajímavé je, že když nejdřív zadám cenu s daní, pak si zkopíruju cenu bez daně, vše smažu a zadám rovnou cenu bez daně, tak se to taky neuloží.. To se dá nějak spravit? Nebo je to takto nastavené schválně? Ještě jedna věc - na hlavní stránce mám takový ten výpis produktů, dá se to nějak dát i na stránku s detailem produktu?Googlil jsem, ale asi špatně.. u jednoho shopu jsem to však takto viděl. Tak nevím, jestli je potřeba koupit placený modul, nebo se to nějak nastaví v rámci zavěšení přes hooks?http://screencast.com/t/Zoy1lB4eDěkuji za případné rady.Roman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman Hána Posted November 11, 2016 Author Share Posted November 11, 2016 (edited) a jedna drobná otázka - jaký je pro editaci nejlepší prohlížeč? Všiml jsem si, že u Chrome se některé věci kvůli cache paměti nezobrazují hned.. Roman Edited November 11, 2016 by Roman Hána (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted November 12, 2016 Share Posted November 12, 2016 Dobrý den, ohledně vašeho problému s ukládáním je to aktuální a trvalý problém s chrome 54+ zkuste jiný prohlížeč třeba firefox nebo aktualizujte na ps 1.6.1.9 a novější. K dotazu na převěšení modulů nainstalujte si ještě testovací verzi shopu se stejnou šablonou a zkuste to převěsit, ale obvykle v závisloti na konkrétním template pro danou stránku to musíte upravit tj. doplnit sloupec pokud tam žádný k dispozici není nebo nakódovat min v css protože se to nemusí zobrazovat použitelně. Přeji mnoho úspěchů. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts