michal88sjz Posted November 11, 2016 Share Posted November 11, 2016 (edited) Witam, Mam następujący problem. Ustawiam w Preferencje > SEO&URL > index tytuł strony odpowiednio do polskiej i angielskiej wersji sklepu. Efekt w kodzie strony jest następujący: PL: <title>Advalp - akcesoria motocyklowe - Advalp - Akcesoria motocyklowe</title> EN: <title>Advalp - motorcycle accessories - Advalp - Akcesoria motocyklowe</title> Jeśli usunę w ustawień indesku tytuł wygląda to: PL: <title>Advalp - Akcesoria motocyklowe</title> EN: <title>Advalp - Akcesoria motocyklowe</title> Czyli ogólnie ok, gdyby tylko angieski był po angielsku Jak to nareperować? Szukałem już rozwiązania na forum, ale nie znalazłem. Jeśli temat był już poruszany to przepraszam za sianie bałaganu Edited November 11, 2016 by michal88sjz (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 atomek Posted November 11, 2016 Share Posted November 11, 2016 zobacz tutaj https://www.prestashop.com/forums/topic/341537-solved-different-site-name-for-different-languages/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
michal88sjz
Witam,
Mam następujący problem. Ustawiam w Preferencje > SEO&URL > index tytuł strony odpowiednio do polskiej i angielskiej wersji sklepu.
Efekt w kodzie strony jest następujący:
PL:
EN:
Jeśli usunę w ustawień indesku tytuł wygląda to:
PL:
EN:
Czyli ogólnie ok, gdyby tylko angieski był po angielsku Jak to nareperować? Szukałem już rozwiązania na forum, ale nie znalazłem. Jeśli temat był już poruszany to przepraszam za sianie bałaganu
Edited by michal88sjz (see edit history)Link to comment
1 answer to this question
Recommended Posts