kamilrecambiosxenon Posted November 10, 2016 Share Posted November 10, 2016 Witam! Mam do was koledzy kolejne pytanie otóz czy ktoś z was orientuje się jak włączyć opcje by ID produktu które utowrzyłem w pliku CSV przy okazji tworzenia list produktów wyświetlało mi się po wejściu bezpośrednio w niego ? Jest mi to bardzo pomocne gdyż w momencie kiedy dzowni klient i pyta o dany produkt jest w mi w stanie podać jego referencje bym nie szukał go na sklepie (4500 produktów) Z góry dziękuje za udzieloną pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daresh Posted November 10, 2016 Share Posted November 10, 2016 W domyślnym szablonie referencja produktu jest widoczna, chyba, że chodzi o numer ID. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilrecambiosxenon Posted November 10, 2016 Author Share Posted November 10, 2016 Tak chodzi o nr ID produktu który stosowałem przy listach CSV które otrzymałem od producenta produktów chcialbym aby każdy z tych ID wyświetlał się przy produkcie (na jego karcie) Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted November 10, 2016 Share Posted November 10, 2016 Dodaj {$product->id} 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilrecambiosxenon Posted November 10, 2016 Author Share Posted November 10, 2016 A mozesz trochę jaśniej ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted November 10, 2016 Share Posted November 10, 2016 Ten kod pokaże ID produktu umieść go w szablonie, w miejscu gdzie chcesz to wyświetlić. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilrecambiosxenon Posted November 10, 2016 Author Share Posted November 10, 2016 Pomogło, dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilrecambiosxenon Posted November 10, 2016 Author Share Posted November 10, 2016 (edited) Panowie i Panie jeszcze jedna zagadka Otóż gdzie mam szukać linijki odpowiedzialnej za liste produktów które się wyświetlają zaraz po wejściu z kategorii (nie bezpośrednio w produkt tylko całą liste produktów ponieważ kod podany wyżej chce też zastosować w opisy na tej właśnie stronie. Na screenie zaznaczyłem miejsce gdzie chciałbym umieścić podane informacje, nakierujcie mnie gdzie szukać kodu: http://bankfotek.pl/image/2035981 Edited November 10, 2016 by kamilrecambiosxenon (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted November 10, 2016 Share Posted November 10, 2016 W kategorii jest używany plik product-list.tpl i to on wyświetla produkty. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilrecambiosxenon Posted November 10, 2016 Author Share Posted November 10, 2016 Temat do zamknięcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts