dippaolo Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 Witam Szykuję nowy szablon dla klienta. Musze zmienić tłumaczenie "Darmowa wysyłka!" i oslepłem, w zapleczu nigdzie nie widzę Gdzie mogę to przetłumaczyć, zaznaczone na niebiesko w załączniku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilrecambiosxenon Posted November 10, 2016 Share Posted November 10, 2016 Witam, podepne się pod temat czy możesz mi powiedzieć jak włączyłes wyswietalnie "darmowej dostawy" w koszyku ?Co do Twojego pytania powineneś odnaleźć odpowiedź w Lokalizacja>Tlumaczenia i zakładka product tam szukasz "Darmowa wysyłka" i oddzielnie dla każdego języka ja zmieniasz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dippaolo Posted November 10, 2016 Author Share Posted November 10, 2016 No właśnie nic nie włączałem, było domyślnie. W Lokalizacja->tłumaczenia - tego tam nie ma. Może tłumaczenie jest w module... jeżeli tak to który moduł za to odpowiada? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilrecambiosxenon Posted November 10, 2016 Share Posted November 10, 2016 a czy tłumaczenie masz dodane do css ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dippaolo Posted November 10, 2016 Author Share Posted November 10, 2016 Ten szablon kupiłem http://addons.prestashop.com/demo/FO12259.html Właśnie przed chwilą się wszystko wyjaśniło Popełniłem błąd "młodego"... nie wciskałem rozwiń wszystkie sekcje i ta jedna akurat była zwinięta To tłumaczenie jest w sekcji "SHOPPING-CART". Dzięki wszystkim za chęć w pomocy. Teraz jeszcze walka z google analytics Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts