cz_maca Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 Ahoj, v prestahopu u objednávky se mi zobrazují nesrovnalosti v košíku. Objednávka mi hlásí, že zákazník si "zakoupil" 3 produkty, ale přitom v celkovém součtu to vypadá, že se vypočítala pouze cena za jeden produkt. Mám takové tušení, jako by objednávka obsahovala i ty produkdy, který si zákazník vybral, ale nechtěl je již při konečné fázi objednávky a z košíku je odstranil. Ale u mě se zobrazují a propisují se i do faktury (cena je ovšem vždy za konečný počet zboží - v tom případě 1 produkt).. Nevíte prosím, kde by mohla být chyba? snad jsem to popsal rozumně.. díky M. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted November 9, 2016 Share Posted November 9, 2016 Konkrétní příklad, obrázek, nebo faktura by ukázaly víc. Nemůže to být pozůstatek po neúplném smazání starých objednávek neno produktů z databáze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cz_maca Posted November 10, 2016 Author Share Posted November 10, 2016 tady jsou screeny jak to vypadá.. nevím proč to dělá takový zmatek..a faktura je totálně zmatená.. není nějaké řešení opravy? Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts