Valkyrija Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 To je nějaká strašná smršť za poslední dobu. V lednu (jestli si pamatuju dobře) nasazovali 1.6.0.11 před týdnem jsem stáhla 1.6.1.7. den na to vyletěl update, teď další a dokonce už mám email o v 1.7. Beta 2, což vypadá na poslední testování před vypuštěním. Jestli to takhle půjde dál tak snad nemá ani cenu udržovat prestu aktuální neboť na tom nebudou fungovat moduly ani tamlates, tímhle tempem téměř neudržetelný stav Ne že by mě netěšilo jejich pracovní nasazení a že se snaží odzáplatovat co se dá. Pamatuju se když vyšla v 1.6 čekala jsem cca půl roku než ji odzáplatovali, aby byla bez větších chyb a já se s tím nemořila a nebyla z toho nešťastná... Jak to máte Vy pánové a dámy "staré páky" co na prestě jedete již od pračlovíčka janečka. Pojedete hned na v 1.7 co ji nasadí nebo si počkáte až ze stabilní verze udělají "stabilnější". Či setrváte tam kde jste, jako někteří ještě na 1.4, 1.5 ...Teď nemám namysli stáhnutí verze na testovaní ze zvídavosti, myslím stažení a nasazení na běžící obchod.Taky by jste se mohli svěřit jak to děláte s moduly a themes, čekáte až se vývojář vyjádří o tom zda může být nasazená i na novější verzi, nebo se u některých doptáváte osobně, nebo si stahujete nové pro verzi PS vhodné? (vím že u některých modulů máte updaty již garantované s nákupem modulu, ale takových vývojářů není moc) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEBDVL Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 Ja nasadim vzdy strednu verziu, teraz mam 1.6.1.4 a neriesim. Vzdy ked ju nasadim mam uz az moduli aktualne a vsetko je ok. Aktualozujem tak raz za rok. Vsimol som si ale ze v ramci jednej serie sa da aktualizovat bez zasadnych zmien. Presiel som tak z 1.6.1.1 a zmeny ani neboli vidno skoro 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 "Finální" verze 1.7 je od pondělí venku, ALE vůbec bych se nedivil, kdyby to s ní skončilo jako s Cloudem. Tolik nesouhlasných, skoro až nenávistných reakcí jsem na novou řadu už dlouho nečetl. V této chvíli je to velké zklamání a uvidíme, jak to bude vypadat za půl roku. Pro mně není řada 1.6 vůbec zastaralá a čekám, že bude lepší variantou ještě alespoň do léta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkyrija Posted November 9, 2016 Author Share Posted November 9, 2016 (edited) WEBDVL - asi je to to nejlepší řešení. vyčkat až po "pár" updatech nové verze , jinak ano v rámci jedné verze obvykle vážnější problémy nenastávají, co se týče šablon a modulů. Tuk66 - souhlas s tou 1.6 Edited November 9, 2016 by Valkyrija (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts