Elgor Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 Merhaba Arkadaşlar,Kurulum ekranında karşımıza genel hata ekte yer almaktadır. Bu konuda yardım beklemekteyiz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elgor Posted November 8, 2016 Author Share Posted November 8, 2016 Hata Mesajı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ucersmagaza Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 Hostingin Alttaki Özellikleri Taşımadığı İçin Kuruluma İzin Vermiyor ! Kurarsanda Çok Tehlikeli. Hosting Sağlayıcın İle İletişime Geç. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 Merhaba, hata ekranında çıkan eklentileri hosting sağlayıcınız kurması gerekiyor. ancak sıfırdan mağaza kuracaksanız biraz temkinli davranmanız gerekmektedir. dün akşam yayınlandı kararlı sürümü 1.7 'nin ancak önemli bir kaç bug buldum dün geceden beri tecrübelerim 1-2 ay daha stabil olmasına süre var bence.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanertekdal Posted December 10, 2016 Share Posted December 10, 2016 PrestaShop 1.7.0.2 kurulumu yapıyorum ekli resimdeki hatayı veriyor. Bu konuda yardımınızı rica ediyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bynovita Posted December 21, 2016 Share Posted December 21, 2016 PrestaShop 1.7.0.2 kurulumu yapıyorum ekli resimdeki hatayı veriyor. Bu konuda yardımınızı rica ediyorum. türkçe kurmayın hata oluyor boş sayfa çıkıyor ıngilizce kurun sorun olmayacaktır Link to comment Share on other sites More sharing options...
avmsepet Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Hosting firmasının yetki vermesi gerekiyor. Hatanın sebebi Select php version kısmından yetki verildikten sonra bu işlemi düzeltebilirsiniz. Fakat sorun şu ki hosting firmaları bu duruma yaklaşmıyor. Hosting firmasının yazmış olduğu not: "Set short_open_tag to off in php.ini" olarak yazılımın sunucudan bir talebi bulunmakta ancak paylaşımlı hosting paketlerinde özellikle open_tag kullanımını php.ini dosyasına müdahale ile pasif hale getirememekteyiz. Konu hakkında bir yazılımcıdan detaylı destek alabilir, sunucu üzerinde open_tag dışında bir müdahale gerekiyor ise tarafımıza iletmeniz halinde yardımcı olabiliriz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts