Egidijuse Posted November 7, 2016 Share Posted November 7, 2016 Sveiki visi Instaliuojant 1.7 versija meta klaida kaip ją ištaisyti kas žinote padėkite DĖKINGAS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vilius PromoApranga Posted November 25, 2016 Share Posted November 25, 2016 Prie anglisku temu buvau sukures, ten buvo nemazai komentaru kurie gal padetu ;-)https://www.prestashop.com/forums/topic/5610[spam-filter]prestashop-17-install-create-file-parameters-0/?do=findComment&comment=2420996https://www.prestashop.com/forums/topic/566259-can-not-install-prestashop-17/?p=2439983gal pades. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egidijuse Posted November 26, 2016 Author Share Posted November 26, 2016 Dėkingas tikiuosi atsakymą rasiu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonlt Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 (edited) Sveiki. Kad nepradėt naujos temos, parašysiu čia. Ar kas nors jau statėt 1.7 su SSL? Pas mane tai iškart atsirado klaida. Įjungus SSL, neveikia greita peržiūra ir negalima įdėti preke i krepšeli. Įjungus SSL ant visu puslapiu, viskas veikia, bet atsirado problemos su administracine dalimi. Negalima įkelti logo, negalima padaryti vertimu, neatsinaujina skydelio duomenys. Gal kas nors jau išsprendė tą problemą? UPD: Pradžioje pastebėjau, kad problema yra tiktai chrome naršyklėje. IE ir Moziloje problemos nebuvo. Paskui pastebėjau, kad prisijungus iš kito kompo problemos nėra. Išvalius naršyklės istoriją, tam kompe kur BO nerodė duomenų, dingo problemą ir jame. Dabar tvarkingai veikia ir FO ir BO. Edited February 3, 2017 by Leonlt (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vilius PromoApranga Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 Be 1.7.1 ner ko tikėtis, kad viskas veiks bet bent aš irgi ant 1.7 jau statausi tai geriausiai turėti tiesiog visą bazę CSV formatu, o kai bus stable 1.7 tada ant jos pereit, nors kaip mačiau, tu jau turi nusipirkęs dizainą ir panašiaiTik koks tikslas tau turėti ssl? Saugosi vartotojų banko kortelių duomenis? Nes jei visi atsiskaitymai per paypal t.t. ar kitus trečiuosius puslapius.. tai koks tikslas jį turėt? ar aš kažko nesuprantu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonlt Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 Pas mane yra atsiskaitymai banko kortelėmis ir kortelių duomenys vedami mano puslapyje, tai SSL yra privalomas. Na ir duomenys suvedami registracijos metu, jie irgi turi būti apsaugoti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vilius PromoApranga Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 Koks Jūsų emeilas, arba facebookas? Šiaip kadangi panašios prekės - įdomu pabendraut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonlt Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 Email ir facebook nesvarbu, bet vardas, pavardė, adresas, telefonas. Na ir aišku kortelių duomenys. Aš asmeniškai neperku internetu, jei duomenys nėra apsaugoti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vilius PromoApranga Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 Aš apie jūsų asmeninį :) -> pabendravimui Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonlt Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 Facebook'e retai būnu kol kas, email'a parašysiu i pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
canabislt Posted June 29, 2017 Share Posted June 29, 2017 Sveiki, paysera įskiepis jums normaliai veikia? Pastebėjau rimtų problemų...ar tik pas mane bugova? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts