Inferno25 Posted November 7, 2016 Share Posted November 7, 2016 Mam problem z komórkową wersją sklepu. Wszystko działa poprawnie oprócz wyświetlania koszyka. Produkty dodają się do niego jednak nie ma możliwości wejścia w koszyk oraz dalszej realizacji zamówienia. Ponadto kiedy w ustawieniach szablonu wyłączę szablon komórkowy nadal pojawia się on na komórce. Czy ktoś wie gdzie może leżeć problem lub jak ustawić by strona automatycznie wyświetlała się w trybie stacjonarnym na komórkach? Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted November 7, 2016 Share Posted November 7, 2016 to raczej bardzo indywidualny problem, tym bardziej, ze nawet nie piszesz czy masz standardowy szablon , czy kombinowany, czy jakis inny wymyslny.... ja rozumiem, mozna miec wrazenie, ze na forum wiekszosc to sami magicy, ale wybacz... nie jasnowidze... moze w pierwszej kolejnsoci jakis link do sklepu? odrobine konkretow? a co do wysweiltania strony stacjonarnej na mobilnych to znajdz szablon bez responsywnosci... ale pod nowsze wersje to zycze powidzenia. responwysnosc od 2-3 lat juz nie jest fanaberia (bo bedzie ladniej) czy nawet nie jest standardem. od tych paru lat to juz wrecz wymog dosc ostro wspierany przez google. mowiac krotko: strony nieresponsywne (a w ostatnim okresie bez RetinaReady) sa automatycznie zrzucane na koncowe wyniki list wyszukiwania. w wielu przypadkach nie pomaga nawet restrykcyjne pozycjonowanie storny. takze zastanow sie, czy aby napewno takiego efektu oczekujesz, czy wracamy do mojego pierwszegpo akapitu i szukamy bledow? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts