maride8 Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 Pomocy !! Próbowałam zainstalować moduł płatności WIRECARD i cos niedobrego sie wydarzyło ( załączam zrzut) w sekcji moduły biała strona i niestety nie można wrócić do listy modułów , wyświetla się tylko ta strona . Co się stało ? może ktoś wie? Jak to można naprawić? Edyta Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 Moduł ma jakieś błędy, wejdź na serwer i usuń moduł ręcznie z folderu modules. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 maride8 Posted November 6, 2016 Author Share Posted November 6, 2016 Nie mogę znaleźć tego modułu , jego nazwa to wirecardceecheckoutseamless ? nie ma go na liście Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 Musi być, patrzysz do dobrego katalogu? Jeszcze z ciekawości spytam jaką masz wersje php? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 maride8 Posted November 6, 2016 Author Share Posted November 6, 2016 Tak , weszłam w zły folder , teraz juz usunęłam ten moduł i wszystko działa jak trzeba . Dziękuję za szybką pomoc . Czy możesz polecic jakiś moduł do płatności kartą , ale darmowy i do płatności w UK? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 Niestety nie, a co z tą wersją php? Sprawdzisz to w zakładce Zaawansowane > Informacje konfiguracyjne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 maride8 Posted November 6, 2016 Author Share Posted November 6, 2016 php 5.3.29 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 I pewnie tu jest problem, spróbuj zmienić wersje na 5.6 i zainstalować moduł ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 maride8 Posted November 6, 2016 Author Share Posted November 6, 2016 A w jaki sposób można zmienić wersję PHP ? Mam jeszcze jednen problem , ale z PayPal , jak podłaczam sklep do angielskiego PayPal , to nie działa i kiedy ktoś próbuje zrobić płatność , to przychodzi mail ( patrz link) A jak podłączam do polskiego PayPal , to wszystko działa , może PHP ma tutaj też znaczenie ? http://i345.photobucket.com/albums/p374/edytorka/payPal_zpsbijyu8ox.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 PHP zmienisz w ustawieniach serwera, nie w prescie. A ten błąd może oznaczać źle przepisane dane konfiguracyjne w module Paypal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 maride8 Posted November 6, 2016 Author Share Posted November 6, 2016 A jakie ustawić 56 czy 70 ? Co do modułu PayPal , to próbowałam odinstalować i zainstalować nowy i nic nie dało , jednej rzeczy nie mogę tam zmienić w tym module , lokalizacja , jest cały czas na Polskę i nie mogę tego zmienić , może to o to chodzi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 Jeśli masz najnowszą prestę i nie korzystasz z starszych modułów to możesz php7 jesli nie to ustaw 5.6 tak jest bezpieczniej. Błąd 10002 sugeruje źle przepisany klucz, ustawienia krajów chyba w panelu paypala masz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 maride8 Posted November 6, 2016 Author Share Posted November 6, 2016 Zmieniłam PHP , zobaczę , co sie wydarzy . W panelu PayPal , to znaczy ,że w sklepie w module czy w Paypalu? gdzie to zmienić ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 maride8 Posted November 6, 2016 Author Share Posted November 6, 2016 Po zmianie PHP , moduł się ładnie zainstalował . Kłaniam się do ziemi Mistrzu , jeszcze tylko ten PayPal mnie męczy od dawna Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 maride8 Posted November 6, 2016 Author Share Posted November 6, 2016 Jeszcze może znasz odpowiedź dlaczego na urządzeniach mobilnych nie można korzystać z panelu admin , ponieważ większość produktów się nie wyświetla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 Z paypalem tak jak pisałem poza tym regulamin forum: 1 temat = 1 zagadnienie lub 1 pytanie- Jeżeli masz więcej pytań, otwórz więcej nowych tematów!- Nie zadawaj pytania w wątku, który zajmuje się innym tematem. Otwórz nowy wątek, nie ma w tym nic złego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 maride8 Posted November 6, 2016 Author Share Posted November 6, 2016 Na temat urządzeń mobilnych otworzyłam juz dawno watek , nikt nie odpowiedział na moje pytanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
maride8
Pomocy !!
Próbowałam zainstalować moduł płatności WIRECARD i cos niedobrego sie wydarzyło ( załączam zrzut) w sekcji moduły biała strona i niestety nie można wrócić do listy modułów , wyświetla się tylko ta strona . Co się stało ? może ktoś wie?
Jak to można naprawić?
Edyta
16 answers to this question
Recommended Posts