iza997 Posted November 5, 2016 Share Posted November 5, 2016 Wszystko zaznaczone, a jednak nowe produkty w srodku nie wyswietlaja sie. Mozna je tylko znalezc na pasku z lewej strony. Co moze byc powodem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 iza997 Posted November 6, 2016 Author Share Posted November 6, 2016 Tak, hosting to home.pl, to wkrotce zostanie zmienione. Znalazlem po tym jak mi podpowiedziales. W global.css bylo to wylaczone. Dlaczego? Nie mam pojecia, ale po zmianie na display: block dziala jak chcialem. Dziekuje za wskazowke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 design4VIP Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 (edited) ale co i gdzie sie nie wyswietla? a co sie wyswietla? moze masz wyrzuconego z hook modul nowych produktow? najlepiej dorzuc linka i dokladna wersje PS Edited November 6, 2016 by design4VIP (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 iza997 Posted November 6, 2016 Author Share Posted November 6, 2016 To link do strony:wwww.pfyou.co.uk Na glownej stronie sa dwie zakladki: Popular i New Arrivals. Ta druga jest pusta. Moglbym wypelnic te przestrzen przy pomocy featured products, ale wolalem, zeby pojawialy sie nowosci. Co jest nie tak? Wersja 1.6.1.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 design4VIP Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 nowe produkty sa, tylko masz .tab-content > .tab-pane, .pill-content > .pill-pane { display: none;} co za tym idzie caly blok sie nie wyswietla. niestety, przy wlaczonym CCC nie da sie okreslic dokladniej sciezki Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 Może się mylę, ale pewnie nie hosting to home.pl? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 Z tym że rozwiązanie nie jest "rozwiązaniem" błędy są i będą a ty będziesz kombinował co rusz, zamiast leczyć przyczynę leczysz objawy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 iza997 Posted November 6, 2016 Author Share Posted November 6, 2016 No tak, ale jak znalezc przyczyne? Mam ogolne pojecie o PHP, ale programista nie jestem. Jesli umiesz podpowiedziec gdzie szukac, sprobuje. Tu jednak wydaje mi sie, ze to zwykly blad w kodzie CSS, te pliki przeciez nie sa generowane. Dlaczego ktos podal wartosc display: NONE? Nie wiem, po zmianie dziala i na chwile obecna wyswietla mi sie to czego oczekuje. Nawiasem mowiac mam jeszcze jedno pytanie, ale najpierw poszukam czy czegos juz nie ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 Wejdź na swoją stronę i wciśniej F12 na klawiaturze następnie zobacz ile tam masz błędów i jakie są te błędy, następnie wróć na forum i w wyszukiwarkę wpisz home.pl lub to co ci sie tam w błędach wyświetli, rozwiązanie podawałem kilkanaście razy więc nie będzie trudno odnaleźć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
iza997
Wszystko zaznaczone, a jednak nowe produkty w srodku nie wyswietlaja sie. Mozna je tylko znalezc na pasku z lewej strony. Co moze byc powodem?
8 answers to this question
Recommended Posts