balikavi Posted November 5, 2016 Share Posted November 5, 2016 (edited) i have this problem buyer buy 1 pcs product but system have 6 wrong product. What is wrong. Seller buy only 1 pcs 69 TL item. Why another product comeing invoice . Müşterilerin almadığı ürünler kendi kendine faturaya geliyor. Sorun nedir yardım edin lütfen. Alıcı sadece 69 liralık üünü aldı. Neden faturaya alınmayan ürünler geliyor. Edited November 5, 2016 by balikavi (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Can Memiş Posted November 5, 2016 Share Posted November 5, 2016 Bende ayni sorun ile karşılaşmıştım. Fakat, sorunun çözümünü bulamamıştım. Büyük ihtimalle mysql veritabanında yedekleme yapmiştınız ve geri yükleme yaptınız sanırım. En azından benim sorunumun başlama nedeni buydu. :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted November 5, 2016 Share Posted November 5, 2016 Daha önce siparişleri silip ilişkili tabloları silmeyi unuttuysanız örneğin order details tablosu bu sorunla karşılaşabilirsiniz. Bu birinci ihtimal. ikinci ihtimal ise override içeren bir modül veya modifikasyon yapmış olabilirsiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Can Memiş Posted November 5, 2016 Share Posted November 5, 2016 (edited) Sorunu cozmek mumkun degil gibi. Sifirdan kurulum yapmak daha mantikli bence. Edited November 5, 2016 by Can Memiş (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted November 5, 2016 Share Posted November 5, 2016 Evet bu hata siparişleri silme işleminden kaynaklıdır, fakat bu hata bir kez olur sonraki siparişlerde %99 böyle bir sorun ile bundan sonra karşılaşmazsınız. Sitenizi ilk kurulum sırasında yaptığınız deneme siparişlerinizi aşağıda modül ile temizledikten sonra sitenizi açmanız gerekirdi, fakat tabi bu işlemi bu saatten sonra yapmamanız gerekir, ama dediğim gibi bundan sonraki siparişlerde bu hataya rastlayacağınızı sanmam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts