tar.tarek Posted November 4, 2016 Share Posted November 4, 2016 witam, chcę zrobić, aby po wejściu na stronę www.jakasstrona.pl użytkownikowi pojawiała sie możliwość wyboru sklep1 / sklep 2 (tj. ekran dzielony na 2 działy). jak mogę to najłatwiej osiągnąć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 design4VIP Posted November 4, 2016 Share Posted November 4, 2016 napisac sobie storne w czystym HTML, z dwoma przyciskami <a href="">, ktore beda kierowaly do odpowiedniego sklepu, jezeli beda to dwa osobne sklepy to linki do odpowiednich katalogow, w ktorych beda zainstalowane, a jezeli multistore to linki do dopowiednich adresow storn.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 tar.tarek Posted November 5, 2016 Author Share Posted November 5, 2016 tak, to jest opcja pytaniem jest, czy sama presta już takie coś oferuje, lub moduł do tego? prosta strona w html to nie problem, ale chciałbym to wszystko mieć zarządzane z jednego miejsca Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 design4VIP Posted November 5, 2016 Share Posted November 5, 2016 (edited) ale co znaczy "zarzadzane"... strone HTML chcesz zarzadzac? robisz normalna stronke w HTML i ja wrzucasz pod index.php; instalujesz jedna (w multistore) czy dwie presty pod osobnymi katalogami i tylko na tej stronie HTML podpinasz linki przez zwykly przycisk <a href=""> do tych instalacji. co tu zarzadzac? Edited November 5, 2016 by design4VIP (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
tar.tarek
witam,
chcę zrobić, aby po wejściu na stronę www.jakasstrona.pl użytkownikowi pojawiała sie możliwość wyboru sklep1 / sklep 2
(tj. ekran dzielony na 2 działy).
jak mogę to najłatwiej osiągnąć?
3 answers to this question
Recommended Posts