LeManyaK Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 Ürünleri vergi dahil listelediğimizde yanlarında vergi dahil yazıyor. Ben Ürünleri KDV Hariç Listeleyip ürünleri görüntülerken kdv hariç olduğunun belirtilmesini ve KDV yi Faturada ulaşım bedeli gibi ayrı bir madde halinde göstermeyi nasıl yapabilirim. Yardımlarınızı bekliyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basar67 Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 Merhaba,bunu >>>Yönetim Paneli >>>Ayarlar >>>Ürünler giderek Fiyat görünümü 'Brüt/Net' ayarlarından düzenleyebilirsiniz.Kolay gelsin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeManyaK Posted September 20, 2008 Author Share Posted September 20, 2008 Bu söylemiş olduğunuz panelleri bulamadım admin panelinde. Tam olarak yazabilirseniz sevinirim. Bu yaptığım işlemden sonra faturalama bölümünde de kdv ayrıca görünücekmi acaba? Ufak bir resimle açıklayabilirseniz daha çok yardımı olabilir. Şimdiden yardımınız için teşekkür ederim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basar67 Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 Merhaba,uygulama için resimleri eke ekledim.Kolay gelsin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
makaraci Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 sayenizde bende faydalandım saygılar Link to comment Share on other sites More sharing options...
ugur onur Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Bazı müşteriler faturalarının firma adına kesilmesini istiyorlar..Uye kayit esnasinda vergi dairesi ve vergi numarasi bolumu eklemek nasil mumkun olabilir. Bu konu da bir yol gosterme sansiniz var mi?iyi calismalar Link to comment Share on other sites More sharing options...
bykripto Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 arkadaşlar bendede aynı sorun var , 1.1. den v1.2.5 tr ye geçtim , eski sürümdede yeni sürümdede ürün fiyatlarının vergi oranları girildiği halde ürün özelliklerine baktığınızda vergisiz fiyatını veriyor ve vergi dahil yazıyor :S ayarlar- ürünler kısmında" tax included " olarak seçtim ama bişi değişmiyo . Ürünlerde ya " fiyat +vergisi" şeklinde yada "vergisiz fiyatı + vergi dahil değildir " şeklinde nasıl ayarlayabilirim ?? Bu sorun yüzünden bırakıcam prestashopu ama çok fazla ürün var sitede :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
ugur onur Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 Yok yok, vazgeçme.. Bana özelden mesaj at yardımcı olmaya çalışayım.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ugur onur Posted June 9, 2010 Share Posted June 9, 2010 bykripto nun sorunu çözülmüstür. Sorun kalmadı... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bykripto Posted June 9, 2010 Share Posted June 9, 2010 bykripto nun sorunu çözülmüstür. Sorun kalmadı... Uğur beye teşekkürleri mi bir kez daha iletiyiyorum , site şuan gayet salıklı bir şekilde çalışıyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cgturkiye Posted September 3, 2010 Share Posted September 3, 2010 tekrar bir başlık açmak istemedim uğur bey kayıt olurken vergi no girilmesini kaldırmak istiyorum bu admin panelden hangi kısımdan oluyor inanın aradım bulamadım. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ugur onur Posted September 3, 2010 Share Posted September 3, 2010 Admin panelden Ulkeler bölüme girin orada Türkiey'yi bulun ve editleyin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cgturkiye Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 uğur abi çok teşekkür ederim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ipsiz41 Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 bende opencart tan geçtim prestashop a ama banada yardımcı olun sitemde kdv li oaranları görüntüleyebiliyorum. ancak sitem ürün fiyatı kdv hariç atıyorum 100 tl - kdv oranı - kdv dahil fiyatı 118 tl şeklinde yazdırmak istiyorum birde arkadaşın birisi ayarlar bölümünden ürün ayarlı kısmında anasayfada vergiyi görüntülemek gibi bir şeyin resmini çekip koymuş bendeki prestashopta öyle bir ekran yok bile. ben sitemde kdv hariç - kdv oranı - kdv dahil olarak yayın yapmak istiyorum nasıl yaparım. tüm ustalara saygılarımla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 bende opencart tan geçtim prestashop a ama banada yardımcı olun sitemde kdv li oaranları görüntüleyebiliyorum. ancak sitem ürün fiyatı kdv hariç atıyorum 100 tl - kdv oranı - kdv dahil fiyatı 118 tl şeklinde yazdırmak istiyorum birde arkadaşın birisi ayarlar bölümünden ürün ayarlı kısmında anasayfada vergiyi görüntülemek gibi bir şeyin resmini çekip koymuş bendeki prestashopta öyle bir ekran yok bile. ben sitemde kdv hariç - kdv oranı - kdv dahil olarak yayın yapmak istiyorum nasıl yaparım. tüm ustalara saygılarımla. admin/ayarlar alt sekmesinden ürünler tıklarsan orda fiyatların nasıl görüneceğini ayarlıyabiliyorsun.kolay gelsin Link to comment Share on other sites More sharing options...
ipsiz41 Posted September 11, 2010 Share Posted September 11, 2010 artkadasım bende admin -> ayarlar -> ürünler sekmesinini altında vergi miktarını görüntüle diye birşey yok. kdv dahil ve hariç fiyatı anasayfada aynı anda görüntüleyemiyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted September 11, 2010 Share Posted September 11, 2010 artkadasım bende admin -> ayarlar -> ürünler sekmesinini altında vergi miktarını görüntüle diye birşey yok. kdv dahil ve hariç fiyatı anasayfada aynı anda görüntüleyemiyorum. belki çeviriye göre farklı isimler almış olabilir, istediğin şey http://www.gorselegitimakademi.com/160-genel-matematik.htmlböyle birşey değilmi?. altta resim yüklüyorum.ordan baksana bi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ipsiz41 Posted September 11, 2010 Share Posted September 11, 2010 evet aynen öyle bir şey bende yok işte bo seçenekler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Behc98 Posted October 9, 2010 Share Posted October 9, 2010 O zaman en üstte var ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
orhon34 Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 ben ps 1.4.4.0 kullanıyorum... bu ayarları be sürümde nasıl yapıyoruz... ürün detaylarına girdiğimizde gösterebiliyorum fakat ana sayfada veya katalogdaki listede fiyatlar sadece kdv siz hali çıkıyor ve kdv sizi olduğunu belirtmiyor... örn: 890 tl ürünün vergisiz halini veriyor sadece 754,24 Tl şeklinde kdv siz die belirtmeden yazıyor. acayip daraltdı bu beni... bi fikri olan varsa yardımcı olabilirmi lütfen... Link to comment Share on other sites More sharing options...
orhon34 Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 ben bir cevap alamadım ama belkide derdimi anlatamadım... sitenin adresini vereyim ordan bakarsak belki daha mı anlaşılır olur... http://misirpatlat.com/tr/ cevabınızı bekliyorum... teşekkürler... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted April 29, 2012 Share Posted April 29, 2012 ben ps 1.4.4.0 kullanıyorum... bu ayarları be sürümde nasıl yapıyoruz... ürün detaylarına girdiğimizde gösterebiliyorum fakat ana sayfada veya katalogdaki listede fiyatlar sadece kdv siz hali çıkıyor ve kdv sizi olduğunu belirtmiyor... örn: 890 tl ürünün vergisiz halini veriyor sadece 754,24 Tl şeklinde kdv siz die belirtmeden yazıyor. acayip daraltdı bu beni... bi fikri olan varsa yardımcı olabilirmi lütfen... Prestashop 1.4 ile birlikte vergilerin yerini vergi gurupları aldı. Vergi guruplarını ve her grubun uygulama rollerini ödeme sekmesinin altından düzenleyebilirisiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts