paulagg Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 Sziasztok, Azt hol tudom beállítani ps 1.6.1.7ben, hogy ha létrehozok egy kosárszabályt, a generált kód ne a végösszegből kerüljön levonásra, hanem egy termék árából? A feltételeknél beállítottam, hogy csak akkor engedje a kódot, ha a megfelelő termék van a kosárban. De azt vettem észre, hogy ha a kedvezményes termékből többet vesznek, akkor nem szorozza fel a mennyiséggel. Tehát egy termék 100 Ft, kuponnal egy bizonyos vevőnek 85Ft, de ha vesz belőle 10-db-ot nem 850 lesz a végösszeg, hanem csak 985. A százalákos megoldás azért nem tűnt működőnek, mert ha mást is vesz, akkor arra már nem kapna kedvezményt, viszont a százalék is a végösszegből kerül levonásra. Van ötletetek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 Lehet, hogy ezt csak külön modullal tudod megoldani. Ez segítség lehet esetleg? http://addons.prestashop.com/en/19798-non-cumulative-cart-rules-with-other-discounts.html 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts