nikos111 Posted November 2, 2016 Share Posted November 2, 2016 Jak w temacie . Presta 1.6.0.6 , wersja modułu 2,2,0 . Chcę go wyświetlać w lewej kolumnie , niestety nie wiem jak to zrobić . Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 Zresetuj moduł sam powinien się pojawić w lewej kolumnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 nikos111 Posted September 2, 2017 Author Share Posted September 2, 2017 Jak go zresetować? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ateg Posted September 2, 2017 Share Posted September 2, 2017 wejdź w moduły i usługi, wpisz nazwę swojego modułu, i po prawej stronie w rozwijanym menu powinieneś mieć opcję "reset" rys. poglądowy > https://s.tmimgcdn.com/help/wp-content/uploads/2015/11/PrestaShop_1.6.x._How_to_reset_a_module2.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 nikos111 Posted September 3, 2017 Author Share Posted September 3, 2017 Moduł się wyświetla, dzięki. Teraz mam pytanie - jak przypisać konkretne atrybuty produktu do odpowiedniej kategorii? W tej chwili mam taką sytuację, że wybierając kategorię "deski snowboardowe" pokazują mi się filtry dot. np. rozmiarów butów, odzieży, itd. I kolejne - chcę wprowadzić podział na 'damskie", "męskie" ale nie chcę tego robić jak osobne kategorie lecz aby możliwość wyboru pokazywała się właśnie jako filtr w konkretnej wybranej kategorii. Np. kat. spodnie snowboardowe - a w fltrze nawigacujnym mam 1. damskie , męskie 2 rozmiar 3. producent itd Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ateg Posted September 3, 2017 Share Posted September 3, 2017 W module filtrów nawigacyjnych musisz utworzyć "nowy szablon" a następnie wybrać konkretne "Kategorie używane dla tego szablonu:", czyli np. deski snowboardowe. W ten sposób możesz utworzyć dowolną ilość filtrów dla różnych kategorii w sklepie. Druga sprawa : musisz utworzyć najpierw ten atrybut, oraz ustawić go w swoich produktach, a następnie ustawić go w szablonie w layered navigation dla konkretnej kategorii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 nikos111 Posted September 3, 2017 Author Share Posted September 3, 2017 (edited) Czy to muszą być wyłącznie atrybuty dla wybranej kategorii produktowej czy mogę zastosować np. kategorie (niewyświetlane) gdzie mogę zdefiniować np. typ deski freeride, freestyle itp.? Edited September 3, 2017 by nikos111 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 nikos111 Posted September 4, 2017 Author Share Posted September 4, 2017 Pojawił się drobny problem - przy próbie wyboru z rozwijalnej listu określonego parametru, lista rozwijalna zamyka się po 2-3 sekundach. Dotyczy to wszystkich wyświetlanych filtrów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
nikos111
Jak w temacie . Presta 1.6.0.6 , wersja modułu 2,2,0 .
Chcę go wyświetlać w lewej kolumnie , niestety nie wiem jak to zrobić .
7 answers to this question
Recommended Posts