Can Memiş Posted November 1, 2016 Share Posted November 1, 2016 Merhaba arkadaşlar, Prestashop 1.7 RC3 sürümünü kurarak inceleme yapacaktım. Ama kurulumu bir türlü gerçekleştiremedim. İlk önce aldığım hata veritabanı kısmındaydı veritabanına bağlanamadım. sonra hata modunu açtım ve bir sürü hata olduğunu farkettim. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Veritabanı hatası burada: Buda hata modu açıldıktan sonra görülen hatalar: Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted November 3, 2016 Share Posted November 3, 2016 Eksik dosya yüklemiş olabilirmisiniz ? ben sürekli test ediyorum kurulumdahata almadım şimdiye kadar. hosting paketinizde ek özellikler istiyor prestashop 1.7 eğer sıfırdan bir mağaza kurmak istiyorsanız 1.6 son sürüm öneririrm hala geliştirme aşamasında 1.7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Can Memiş Posted November 3, 2016 Author Share Posted November 3, 2016 Safa bey, suanda aktif olarak prestashop 1.6.1.8 surumunu kullanmaktayim. Sadece 1.7 nin backoffice menusunde falan ne yenilenmis bunlari incelemek ve birkac modul denemek istedim. Hosting ozellikleride 1.6 nin calistigi ozellikler yeterli olmaz mi ? Mysql 5.6 Php 5.6 surumleri kullaniliyor sucumuzda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Can Memiş Posted November 5, 2016 Author Share Posted November 5, 2016 Safa bey, 1.6 kurulumunda da veritabani olusturulamadi hatasi aliyordum. Ama cpanelden otomatik yukleme ile kurulum sorunsuz yapiliyor. Manuelde olusturulamayan veritabani otomatikte nasil olusuyor ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted November 5, 2016 Share Posted November 5, 2016 Selamlar, cpanel den veritabanı kullanıcısına bütün yetkileri veriyormusunuz ? veritabanı oluşturtuyorsunuz, veritabanı kullanıcı oluşturma. ve veritabanı kullanıcısıyla ilgili veritabanını yetkilendirme. bu adımları düzgün yaptığınızdan emin olun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Can Memiş Posted November 5, 2016 Author Share Posted November 5, 2016 Evet islemlerin nasil yapildigini biliyorum ve kullanici olusturup butun yetkilendirmeleri veriyorum. Ama yinede hata aliyorum ℅12 oldugunda kurulum veritabani olusturulamadi diyor. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts