Magdalena_Nowak Posted October 31, 2016 Share Posted October 31, 2016 Hej! Kupilam i zainstalowalam modul "Product listing photos", ale niestety nie dziala. Mam kilka produktow, ktore wygladaja tak samo tylko roznia sie kolorami. Mam liste kolorow w "Product Attributes" i jej tez uzywam. Musze zwrocic uwage na cos wiecej? P.S. Moja lista atrybutow (kolory) nawet bez tego modulu nie pojawia sie na liscie produktow, dopiero jak klikne na produkt to moge wybrac kolory. Wiec klient nawet nie wie, ze ma kilka wersji do wyboeu patrzac na cala liste produktow :/ Moze ktos pomoc? //Magdalena Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted October 31, 2016 Share Posted October 31, 2016 Zgłaszałaś problem do autora modułu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magdalena_Nowak Posted October 31, 2016 Author Share Posted October 31, 2016 Tak i czekam juz pare dni na odpowiedz :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted October 31, 2016 Share Posted October 31, 2016 Witam, odpisałem zaraz po pani ostatniej wiadomości, w czwartek o 18:12 screen: Prosze o kontynuowanie wątku w systemie supportu, za pośrednictwem email. ps. całą dyskusję, oraz wszystkie przesłane emaile (zarówno przez Panią, jak i przez moją osobę) znajdzie Pani na stronie ticketa w systemie supportu, tj: https://prestasupport.zendesk.com/tickets/15737 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magdalena_Nowak Posted October 31, 2016 Author Share Posted October 31, 2016 Hej Milos, Twoj email sie zapodzial, ale go znalazlam. Mozesz zamknac ten temat tutaj na forum. Sorry! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts