Jump to content
  • 0

Maintenance mode po update się nie wyłącza

Michał_Testerski

Question

7 answers to this question

Recommended Posts

• 0

no to byl moj kolejny typ. tym bardziej to potwierdza moje powyzsze. napisz do 'nazwy' ze masz taki a taki problem. nie wiem czy bedzie lekko ale mam nadzieje, ze rozwiaza problem. raczej inaczej nie bedzie wiekszej mozliwosci. 

sprawdz w panelu jak wygla przydzial "mocy" miedzy serwerem a mySQL. moze mozna cos tam ustawic... nie znam tego serwera, bo pracujac wczesniej na zaawansowanych stronach flash, pozniej na presta ten serwer w ogole sie do ich obslugi nie nadawal. tobie tez zalecam jak najszybsza zmiane serwera na bardziej przyjazny dla presta. tutaj nie chce robic reklamy, ale tak na tym forum jak na kazdym z innych branzowych znajdziesz watki dot. serwerow pod presta, jest jeden, ktory najczesciej sie pojawia... ten polecam ;) 

• 0

wyglada na to, ze masz wieksza baze niz dopusczalna na serwerze, to najczestsza przyczyna bledu #1142, sprawdz czy nie masz ogranciczen bazy danych i ich nie przekroczyles.

druga rpzyczyna to mozliwe wprowadzone ograniczenia przez administratora serwera dla wpisow bezposrednich bazy danych, moze przez przypadek wprowadzil tez UPDATE. 

najlepiej zwroc sie z tym probleme, wklejajac rowniez nr bledu oraz sam blad do administracji hostingu. 

Ps. 

a co to za serwer? OVH, Home ? 

Edited by design4VIP (see edit history)