xrysanthi Posted October 26, 2016 Share Posted October 26, 2016 Καλησπέρα σας, η Best Price μου ζητάει ένα αρχείο xml με τα προϊόντα μου για να μπορέσω να βάλω το κατάστημα μου εκεί. Έψαξα σε προηγούμενα post τόσο εδώ μέσα όσο και γενικά όσο μπόρεσα να ψάξω και οι περισσότεροι κάνουν λόγο για κάποια modules που είτε δεν δουλεύουν είτε πληρώνουν. Δεν είμαι σε θέση να πληρώσω τόσα πολλά για αυτό, ξέρετε αν γίνεται με κάποιον άλλο τρόπο ή με κάποιο free module που να δουλεύει? Έχω την έκδοση 1.6.1.1. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
01generator Posted October 26, 2016 Share Posted October 26, 2016 Καλησπέρα @xrysanthi δυστυχώς από όλα όσα γνωρίζω είναι επί πληρωμής. Επίσης θα σου έλεγα να μην εμπιστευτείς κάποιο free module εάν δεν είναι δοκιμασμένο, καθώς αναλόγως το xml θα εμφανίζετε και το κατάστημα σου στο bestprice. Είναι λογικό να είναι επι πληρωμής τα πρόσθετα για αυτή την λειτουργεία καθώς σου λυνουν ένα μεγάλο πονοκέφαλο και σου ανανεώνουν αυτομάτως το xml σε κάθε αλλαγή του καταλόγου σου. Άλλωστε δεν είναι μεγάλο το ποσό. τα ποιο πολλά είναι στα 30€ Λίστα πρόσθετων 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoskou Posted March 29, 2017 Share Posted March 29, 2017 XML Feeds Pro Module Έχει δοκιμάσει κανείς το συγκεκριμένο module? λειτουργει κανονικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crash11 Posted March 31, 2017 Share Posted March 31, 2017 Ριξε μια ματια εδω https://www.prestashop.com/forums/topic/276093-module-prestacenter-xml-export-free-ps-15x/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoskou Posted April 1, 2017 Share Posted April 1, 2017 το έχεις δοκιμάσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crash11 Posted April 3, 2017 Share Posted April 3, 2017 (edited) Ναι. Λειτουργει μια χαρα, νομιζω ομως εχει περιορισμο στο ποσα προϊοντα μπορεις να εξαγεις Edited April 3, 2017 by crash11 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts