Grafii76 Posted October 26, 2016 Share Posted October 26, 2016 Witam, Szukam slidera który przesuwałby dowolne małe obrazki/loga na dole każdej z podstron. Coś na wzór slidera logotypów producentów, z tym że ja chcę sam dowolnie dodawać inne logotypy niż producenci w sklepie. Chcę to wykorzystać jako lista referencyjna, żeby na dole przesuwały się loga firm które obsługujemy (i nie są to nasi dostawcy ). Zna ktoś taki moduł, bo szukam i nie potrafię znaleźć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted October 26, 2016 Share Posted October 26, 2016 Darmowy czy płatny? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grafii76 Posted October 26, 2016 Author Share Posted October 26, 2016 Najlepiej darmowy, nie oczekuję fajerwerków tylko przesuwania logotypów, nawet bez potrzeby dodawania linku, tzn. nie musi nigdzie przekierowywać żaden logotyp. A jak płatny to jaki, za ile i co potrafi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted October 26, 2016 Share Posted October 26, 2016 Posiadam taki płatny tylko ma nieco więcej opcji ponieważ jest to moduł galerii popup z opcją slidu więc można go wyświetlić tak jak zwykłą galerię zdjęć na siatce, lub jako slider. Kilka hooków w których można wyświetlić go, możliwość wgrania różnych zdjęć dla innych języków, sortowanie kolejności , linkowania brak. Jak będziesz zainteresowany to odezwij się na PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grafii76 Posted October 11, 2017 Author Share Posted October 11, 2017 Temat trochę był odwlekany w czasie z różnych względów, ale w końcu wrócił na tapetę i został zrealizowany. Wykorzystano moduł od użytkownika endriu107 - polecam Gdyby ktoś szukał podobnego rozwiązania to efekt można zobaczyć na działającej stronie zamek-szyfrowy.plW razie pytań o skrypt kierować do autora tj. endriu107 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts