ibrhmhs Posted October 26, 2016 Share Posted October 26, 2016 (edited) Merhaba ben supershop temasını kullanıyorum ama fazla yavaş, önce sunucu kaynaklı olduğunu düşündüm ama sunucuyu değiştirdiğim halde herhangi bir değişim olmadı acaba nasıl hızlandırabilirim? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Edited October 26, 2016 by ibrhmhs (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted October 26, 2016 Share Posted October 26, 2016 Merhaba bir çok şablonda bu sıkıntı oluyor maalesef ve satın alamadan şablonda ki bu sıkıntıyı göremiyorsunuz, şimdiye kadar en az 20 şablonu sırf bu nedenle ile çöpe atmışlığım olmuştur, biride bu kullandığınız şablon, bu sorunu çözmek için şablon modüllerinin hepsini pasif yapıp tek tek aktif ederek sistemi yavaşlatan modülü bulmak ve bu modülü modifiye etmek gerekir, fakat kullandığınız bu şablonun yanlış hatırlamıyorsam 5-6 modülü var sorun çıkartan, bana soracak olursanız hiç uğraşmayın bu görsele yakın başka bir şablona geçin Link to comment Share on other sites More sharing options...
ibrhmhs Posted October 26, 2016 Author Share Posted October 26, 2016 Merhaba bir çok şablonda bu sıkıntı oluyor maalesef ve satın alamadan şablonda ki bu sıkıntıyı göremiyorsunuz, şimdiye kadar en az 20 şablonu sırf bu nedenle ile çöpe atmışlığım olmuştur, biride bu kullandığınız şablon, bu sorunu çözmek için şablon modüllerinin hepsini pasif yapıp tek tek aktif ederek sistemi yavaşlatan modülü bulmak ve bu modülü modifiye etmek gerekir, fakat kullandığınız bu şablonun yanlış hatırlamıyorsam 5-6 modülü var sorun çıkartan, bana soracak olursanız hiç uğraşmayın bu görsele yakın başka bir şablona geçin İlginiz için teşekkürler, cache yönetimiyle yapılacak değişiklikler var mı acaba yani oraları nasıl değiştirirsek en verimli olur? Mümkün oldukça bu temada kalmam gerekiyor ne yazık ki.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted October 26, 2016 Share Posted October 26, 2016 maalesef cache bu işi çözmez Link to comment Share on other sites More sharing options...
ibrhmhs Posted October 26, 2016 Author Share Posted October 26, 2016 maalesef cache bu işi çözmez Peki önerebileceğiniz bu şablona uygun bir tema var mı? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts