Moya Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 Dzień dobry, Mam do Was bardzo gorącą prośbę, a zarazem problem: Na mojej stronie hiryo.eu 1. nie mogę ustawić rozsuwanego menu 2. przy wrzucaniu do koszyka odzież rozmiaru S, M, L czy XL - zawsze pojawia mi się rozmiar S Czy możecie mi pomóc i poinstruować jak poprawić ww. błędy? Będę zobowiązany. Pozdrawiam Dawid Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 () Maciej () Posted October 22, 2016 Share Posted October 22, 2016 Zacząłbym od przestawienia szablonu na domyślny i sprawdzenia czy błąd występuje nadal. Jeśli nie to winny jest szablon i trzeba wtedy męczyć jego twórcę o naprawienie błędu. Poza tym wchodząc na Twoją stronę do jakiegoś produktu dostajemy całą dłuugą listę błędów : Zasób pod adresem „http://www.googleadservices.com/pagead/conversion.js” został zablokowany, ponieważ jest włączona ochrona przed śledzeniem.[Więcej informacji]3-spodnie-blackred-urbanline.html ReferenceError: jQuery is not defined <anonimowa> slider-banner.js:1 [Więcej informacji]slider-banner.js:1:2 ReferenceError: jQuery is not defined <anonimowa> jquery.bxslider.min.js:10 [Więcej informacji]jquery.bxslider.min.js:10:2 ReferenceError: jQuery is not defined <anonimowa> jquery.accordion.source.js:78 [Więcej informacji]jquery.accordion.source.js:78:1 ReferenceError: jQuery is not defined <anonimowa> jquery.flexslider.js:1152 [Więcej informacji]jquery.flexslider.js:1152:1 ReferenceError: jQuery is not defined <anonimowa> jquery.jcarousel.min.js:16 [Więcej informacji]jquery.jcarousel.min.js:16:2 ReferenceError: jQuery is not defined <anonimowa> custom.js:53 [Więcej informacji]custom.js:53:1 ReferenceError: jQuery is not defined <anonimowa> superfish.js:120 [Więcej informacji]superfish.js:120:1 ReferenceError: $ is not defined <anonimowa> 3-spodnie-blackred-urbanline.html:1 [Więcej informacji]3-spodnie-blackred-urbanline.html:1:2145 ReferenceError: jQuery is not defined <anonimowa> 3-spodnie-blackred-urbanline.html:22 [Więcej informacji]3-spodnie-blackred-urbanline.html:22:1 ReferenceError: $ is not defined <anonimowa> 3-spodnie-blackred-urbanline.html:33 [Więcej informacji]3-spodnie-blackred-urbanline.html:33:1 ReferenceError: jQuery is not defined <anonimowa> 3-spodnie-blackred-urbanline.html:104 [Więcej informacji]3-spodnie-blackred-urbanline.html:104:1 ReferenceError: jQuery is not defined <anonimowa> jquery.tweet.js:9 <anonimowa> jquery.tweet.js:5 [Więcej informacji]jquery.tweet.js:9:2 SyntaxError: expected expression, got ','[Więcej informacji]3-spodnie-blackred-urbanline.html:118:26 ReferenceError: $ is not defined <anonimowa> 3-spodnie-blackred-urbanline.html:131 [Więcej informacji]3-spodnie-blackred-urbanline.html:131:5 ReferenceError: jQuery is not defined <anonimowa> 3-spodnie-blackred-urbanline.html:154 [Więcej informacji]3-spodnie-blackred-urbanline.html:154:1 Zasób pod adresem „http://www.google-analytics.com/analytics.js” został zablokowany, ponieważ jest włączona ochrona przed śledzeniem.[Więcej informacji]3-spodnie-blackred-urbanline.html Zasób pod adresem „http://connect.facebook.net/en_US/fbds.js” został zablokowany, ponieważ jest włączona ochrona przed śledzeniem.[Więcej informacji]3-spodnie-blackred-urbanline.html Zasób pod adresem „http://cm.g.doubleclick.net/pixel?google_nid=yoyo&google_cm&google_sc&id=3-BQnmUXkvfAxLKmfyXarwxu_WsQHv4cB7IrLC5o3kxwU&google_hm=MTAwNTg1MDUyNg&google_ula=3871995” został zablokowany, ponieważ jest włączona ochrona przed śledzeniem.[Więcej informacji]3-spodnie-blackred-urbanline.html Stąd też mam głupie przeczucie, że błąd leży w szablonie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Daresh Posted October 22, 2016 Share Posted October 22, 2016 Wygląda to tak jakby jQuery nie było dołączone i to powoduje lawinę błędów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Moya
Dzień dobry,
Mam do Was bardzo gorącą prośbę, a zarazem problem:
Na mojej stronie hiryo.eu
1. nie mogę ustawić rozsuwanego menu
2. przy wrzucaniu do koszyka odzież rozmiaru S, M, L czy XL - zawsze pojawia mi się rozmiar S
Czy możecie mi pomóc i poinstruować jak poprawić ww. błędy?
Będę zobowiązany.
Pozdrawiam
Dawid
2 answers to this question
Recommended Posts