Grzegorz2016 Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 Witam, stawiam pierwsze kroki z PrestaShop. Mam problem polegający na braku magazynu domyślnego, w panelu administracyjnym nie ma też zakładki Magazyn. Jak założyć magazyn? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Daresh Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 Podstawowe pytanie to czy magazyn jest potrzebny. 95% sklepów, z jakimi miałem do czynienia, nie korzystało z magazynów, a jedynie z podawania dostępnych ilości przy każdym produkcie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Grzegorz2016 Posted October 21, 2016 Author Share Posted October 21, 2016 Ponieważ są to jak pisałem moje pierwsze kroki to chciałbym zapoznać się ze wszystkimi funkcjami podstawowego sklepu. Chciałbym w praktyce poznać funkcje które oferuje magazyn. Inna sprawa to całkowity brak zakładki Magazyn. Nie wiem jak przy jej braku można stworzyć magazyn. Czy popełniłem jakiś błąd przy instalacji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Daresh Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 Preferencje -> Produkty -> Włącz zaawansowane zarządzanie magazynem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Grzegorz2016 Posted October 21, 2016 Author Share Posted October 21, 2016 Dziękuję, poszło. Poprzednio jak próbowałem w ten sposób to niestety zakładka się nie pokazywała, teraz jest OK. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Grzegorz2016
Witam,
stawiam pierwsze kroki z PrestaShop.
Mam problem polegający na braku magazynu domyślnego, w panelu administracyjnym nie ma też zakładki Magazyn.
Jak założyć magazyn?
4 answers to this question
Recommended Posts