nikospan13 Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 (edited) 1) γίνεται να επικοινωνεί το backoffice του prestas με το backoffice της acs? Έτσι ώστε όταν ένας χρήστης κάνει μία παραγγελία στο site μου να ενημερώνεται αυτόματα το backoffice της acs με τα στοιχεία αποστολής και να εκτυπώνεται το voucher χωρίς να πρέπει να εισάγω πάλι τα στοιχεία του πελάτη? Υπάρχει κάποιο plugin? Το έχει υλοποιήσει κάποιος με τα web tools που δίνει η acs? 2)Μπορώ να εισάγω περιοχές με csv? Έχω φτιάξει μια νέα ζώνη και νομό "δυσπρόσιτος Προορισμός". Θέλω να προσθέσω με csv κάποιες περιοχές ώστε όταν τις εισάγει ο χρήστης να τον πηγαίνει στις Δυσπρόσιτες και να του έχει συγκεκριμένο κόστος στο courier. Edited October 21, 2016 by nikospan13 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
01generator Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 Με προλαβες, ετοιμάζω ACS module. Είναι μισοτελειωμένο. Θα προσπαθήσω να βάλω και την επιλογή να σου υπολογίζει το κόστος αναλόγως την περιοχή μιας και η ACS παρέχει αυτη την υπηρεσία απο το api της. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotis_pa Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 Με προλαβες, ετοιμάζω ACS module. Είναι μισοτελειωμένο. Θα προσπαθήσω να βάλω και την επιλογή να σου υπολογίζει το κόστος αναλόγως την περιοχή μιας και η ACS παρέχει αυτη την υπηρεσία απο το api της. Καλημέρα. Με ενδιαφέρει το module της ACS εφόσον θα υπολογίζει αυτόματα και το κόστος. Πότε υπολογίζεις να είναι έτοιμο; Θα υπάρξει κάποια ειδοποίηση για όσους ενδιαφέρονται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
01generator Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 Καλημέρα. Με ενδιαφέρει το module της ACS εφόσον θα υπολογίζει αυτόματα και το κόστος. Πότε υπολογίζεις να είναι έτοιμο; Θα υπάρξει κάποια ειδοποίηση για όσους ενδιαφέρονται; Ευελπιστώ στο Νοέμβριο. Θα ειδοποιήσω εδώ μόλις έχω κάποιο νέο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts