tar.tarek Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 Witam, Klient złożył zamówienie wybierając Przelewy24 jako płatność, ale na etapie płatności popełnij błąd i nie dokończył procesu. Ponownie wybrał płatność jako 'przelew na konto'. Jak mogę zmienić, aby dostępna była płatność przez Przelewy24, co znacznie przyspiesza proces? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 W historii zamówień powinien mieć link do ponowienia płatności przy przelewy24. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 tar.tarek Posted October 21, 2016 Author Share Posted October 21, 2016 złożyłem zamówienie testowe, ale po zalogowaniu się nie mam opcji ponownego wyboru formy płatności. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 W historii zamówienia w szczegółach powinieneś mieć takie coś: Wciąż oczekujemy na potwierdzenie płatności przez Przelewy24. Jeśli przerwałeś proces płatności przed zapłaceniem, możesz go kontynuować używając poniższego przycisku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 tar.tarek Posted October 21, 2016 Author Share Posted October 21, 2016 w historii zamówień mam: Oczekiwanie na płatność Przelewy24 nie ma jednakże opcji powtórzenia płatności Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 Może masz jakaś starszą wersje modułu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
tar.tarek
Witam,
Klient złożył zamówienie wybierając Przelewy24 jako płatność, ale na etapie płatności popełnij błąd i nie dokończył procesu.
Ponownie wybrał płatność jako 'przelew na konto'.
Jak mogę zmienić, aby dostępna była płatność przez Przelewy24, co znacznie przyspiesza proces?
5 answers to this question
Recommended Posts