Jest to mój pierwszy post na forum, dlatego chciałbym się przywitać i liczyć na przygarnięcie pod skrzydła
Posiadam Prestashop w wersji 1.6.1.7. Chciałem zainstalować moduł integrujący płatności Przelewy24.pl
Użyłem oficjalny moduł ze strony Przelewy24.pl: przelewy24_presta_15_16_3.3.3.zip.
Wgrałem moduł ale wystąpił błąd: [PrestaShop] Fatal error in module file :/home/users/trueco/public_html/modules/przelewy24/przelewy24.php: Can't use function return value in write context
Aktualnie nie mogę uzyskać dostępu do sekcji Moduły>Moduły i usługi. Za każdym razem otrzymuję ten błąd. Nie ma dostępu także do sekcji Moduły>Płatności. Tutaj otrzymujemy błąd serwera 500 i nie wyświetla się żadna strona.
Kontaktowałem się oczywiście z supportem Przelewy24.pl. Otrzymałem poprawioną wersję 3.3.3a.
Mam jednak pytanie odnośnie prawidłowego usunięcia starego modułu. Jak wiadomo, nie mam dostępu do panelu modułów.
Czy jeżeli przez FTP usunę katalog modules/przelewy24 wraz z zawartością a następnie zainstaluję poprawioną wersję to nie będzie problemów? Nie trzeba wykonywać jakiś dodatkowych operacji np. przed instalacją nowego usunąć odniesienia do starego?
Question
warehouser
Witam serdecznie
Jest to mój pierwszy post na forum, dlatego chciałbym się przywitać i liczyć na przygarnięcie pod skrzydła
Posiadam Prestashop w wersji 1.6.1.7. Chciałem zainstalować moduł integrujący płatności Przelewy24.pl
Użyłem oficjalny moduł ze strony Przelewy24.pl: przelewy24_presta_15_16_3.3.3.zip.
Wgrałem moduł ale wystąpił błąd:
[PrestaShop] Fatal error in module file :/home/users/trueco/public_html/modules/przelewy24/przelewy24.php:
Can't use function return value in write context
Aktualnie nie mogę uzyskać dostępu do sekcji Moduły>Moduły i usługi. Za każdym razem otrzymuję ten błąd.
Nie ma dostępu także do sekcji Moduły>Płatności. Tutaj otrzymujemy błąd serwera 500 i nie wyświetla się żadna strona.
Kontaktowałem się oczywiście z supportem Przelewy24.pl. Otrzymałem poprawioną wersję 3.3.3a.
Mam jednak pytanie odnośnie prawidłowego usunięcia starego modułu. Jak wiadomo, nie mam dostępu do panelu modułów.
Czy jeżeli przez FTP usunę katalog modules/przelewy24 wraz z zawartością a następnie zainstaluję poprawioną wersję to nie będzie problemów? Nie trzeba wykonywać jakiś dodatkowych operacji np. przed instalacją nowego usunąć odniesienia do starego?
12 answers to this question
Recommended Posts