kwintus Posted October 18, 2016 Share Posted October 18, 2016 Witam, Panowie czy da się wyłączyć przy szybkich zakupach wymagany adres e-mail? w plikach tpl zostało to usunięte ale pokazuje że adres jest wymagany... klasy Admin Controller może za to odpowiadają? czy to takie proste nie jest? Link to comment Share on other sites More sharing options...
selljus.pl Posted October 18, 2016 Share Posted October 18, 2016 (edited) To nie będzie takie proste. Prosimy o opisanie, dlaczego chce Pan wprowadzić taką modyfikacje ? wtedy będzie można doradzić, zweryfikować. W takiej sytuacji Klient nie otrzyma powiadomienia i nie będzie miał pewności czy zamówienie zostało złożone/zapisane. Tez nie będzie możliwości wysłania informacji o wysyłce towaru. Edited October 18, 2016 by selljus.pl (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwintus Posted October 18, 2016 Author Share Posted October 18, 2016 To to ja wiem że nie otrzyma powiadomienia i oto chodzi. Są specyficzne zamówienia regionalne gdzie wystarczy tylko adres i telefon Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted October 18, 2016 Share Posted October 18, 2016 walkowane wiele razy, ale cos juz poucichalo i zaczynaja tworcy i wlasiciciele o tym zapominac... co z wymogami nowej ustawy konsumeckiej? co z dostarczeniem (w jaki sposob) regulaminu, aktualnego w dniu zakupu, informacji oraz formularzy zwrotu towaru itp? nie wiem czy to dobty pomysl na usuwanie tego maila, klient nie otrzymuje zadnego "paragonu" w momencie dokonania wplaty na konto sklepu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts