ionad Posted October 18, 2016 Share Posted October 18, 2016 Witam. Z dnia na dzień wszystkie linki do filtrowania produktów zmieniły się. Mianowicie URI do kategorii z filtrem wyglądał następująco /87-impregnacja-i-czyszczenie#/producent-grangers teraz wygląda tak /87-impregnacja-i-czyszczenie#/producent,grangers Myślnik zamienił się na przecinek i nie mam zielonego pojęcia jak to się stało i jak przywrócić poprzednią postać adresu URL. Ma ktoś pomysł co tu się zadziało? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 e_com Posted October 18, 2016 Share Posted October 18, 2016 Takie linki (po hashu) generuje blocklayered, nie było coś w nim modyfikowane? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ionad Posted October 18, 2016 Author Share Posted October 18, 2016 (edited) Przejrzałem wszystko w tym module. Jedyne co zmieniło się w ostatnim czasie to doszły kombinacje produktów co spowodowało wyświetlenie nowej opcji (filtra) w konfiguracji. EDYTA Problem rozwiązany. Preferencje -> Produkty -> Separtaor. Prawdopodobnie poprzez dodanie atrybutów Presta sama podmieniła separator na przecinek. Edited October 18, 2016 by ionad (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
ionad
Witam.
Z dnia na dzień wszystkie linki do filtrowania produktów zmieniły się. Mianowicie URI do kategorii z filtrem wyglądał następująco
teraz wygląda tak
Myślnik zamienił się na przecinek i nie mam zielonego pojęcia jak to się stało i jak przywrócić poprzednią postać adresu URL.
Ma ktoś pomysł co tu się zadziało?
2 answers to this question
Recommended Posts