IGD Posted October 17, 2016 Share Posted October 17, 2016 (edited) Powiedzcie mi prosze gdzie moge zmienić wartość 8.40 na inna oraz jak zmienić opis 'Delivery nex day' https://www.dropbox.com/s/spyakdcxeqwwqfh/Zrzut%20ekranu%202016-10-18%2000.38.23.png?dl=0 Edited October 17, 2016 by IGD (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted October 18, 2016 Share Posted October 18, 2016 W zakładce Wysyłka > Przewoźnicy > edytując odpowiedniego przewoźnika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 IGD Posted October 18, 2016 Author Share Posted October 18, 2016 W zakładce Wysyłka > Przewoźnicy > edytując odpowiedniego przewoźnika. Dzieki za odpowiedz, zajrzałem tam jak pisaleś lecz okazalo sie to bardziej skomplikowane niz mi sie wydawalo. 1 nigdzie nie bylo zapisanej ceny jak na zalaczonym obrazku wiec nie wiedzialem gdzie mam ja edytowac 2 ustawialem wszystko za koleją tak jak wydawalo mi sie ze bedzie dobrze i cena wysylki zmienila sie na 80 zł Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 e_com Posted October 18, 2016 Share Posted October 18, 2016 Wysyłka -> Preferencje Można jeszcze zdefiniować "Koszty pakowania", ale w każdym przewoźniku można je włączyć/wyłączyć (Dodaj koszty obsługi). Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 IGD Posted October 18, 2016 Author Share Posted October 18, 2016 Wysyłka -> Preferencje Można jeszcze zdefiniować "Koszty pakowania", ale w każdym przewoźniku można je włączyć/wyłączyć (Dodaj koszty obsługi). Koszty pakowania ustawione mam na 4 wiec to nie to a darmowe dostawy od 300 w obu przypadkach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
IGD
Powiedzcie mi prosze gdzie moge zmienić wartość 8.40 na inna oraz jak zmienić opis 'Delivery nex day'
https://www.dropbox.com/s/spyakdcxeqwwqfh/Zrzut%20ekranu%202016-10-18%2000.38.23.png?dl=0
Edited by IGD (see edit history)Link to comment
4 answers to this question
Recommended Posts