freebee Posted October 16, 2016 Share Posted October 16, 2016 Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda je možné nastavit nebo někde v kódu upravit obchod tak, že se bude po kliknutí na hlavní kategorii (např. pánské) zobrazovat jen seznam podkategorií bez seznamu produktů napříč jednotlivými kategoriemi? Děkuji za rady Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEBDVL Posted October 16, 2016 Share Posted October 16, 2016 Ano, staci ak pri produkte nebude oznacene priradenie v kategorii panske. Produkt musi byt len v prislusnej podkategorii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freebee Posted October 16, 2016 Author Share Posted October 16, 2016 Bohužel to jsem si také myslel, ale nefunguje to. I když mám přímo do kategorie Pánské označené jen 3 produkty, tak na titulní stránce kategorie Pánské se mi jich zobrazuje mnohem více (nastaveno mám 9 na stránku). Když pak dám další, tak se zobrazí, že Zde není žádné zboží. http://tuftewear.cz/index.php?id_category=3&controller=category Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts