bartek22 Posted October 15, 2016 Share Posted October 15, 2016 Witam, Panowie czy wie ktoś co jest przyczyną, że system nie wysyła powiadomień związanych z zamówieniem do klienta i do administratora? Zainstalowałem moduł MailAlerts, skonfigurowałem i nic z tego, wiadomości nie są wysyłane. Testowałem wysyłanie wiadomości testowej i działa bez problemu. Presta w wersji 1.6.1.7. Również jak wszedłem w złożone zamówienie i dałem zmianę statusu to wyskoczył komunikat: Wystąpił błąd podczas wysyłania wiadomości e-mail do klienta. Moduł również podmienił z instalacji, na której działa prawidłowo. Pozdrawiam Bartek Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted October 15, 2016 Share Posted October 15, 2016 Sprawdź czy masz wszystkie szablony emaili w odpowiednich językach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartek22 Posted October 15, 2016 Author Share Posted October 15, 2016 niby w katalogu /mail są wszystkie szablony. zawiera on katalog pl i en i w każdym z nich szablony zaczynają się od account i kończą na voucher_new. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted October 15, 2016 Share Posted October 15, 2016 Ile ich jest? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartek22 Posted October 15, 2016 Author Share Posted October 15, 2016 w PL 66 a w EN 73 w tym w wersji EN 3 szablony tpl. w wersji tylko html i txt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted October 15, 2016 Share Posted October 15, 2016 To Ci brakuje kilka plików spróbuj podmienić je tymi z paczki: https://www.dropbox.com/s/odbt4tbl7408mzx/mails-pl.rar?dl=0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartek22 Posted October 15, 2016 Author Share Posted October 15, 2016 Działa wielkie dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts