ibrhmhs Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 Merhaba ben PrestaShop'da SuperShop temasını düzenleyerek bir alışveriş sitesi yapıyorum. Ana sayfadaki ürünlerin görünümlerini(ürün isminin yanına extra bilgi ekledim) değiştirmeme rağmen grup kategori kısmında bu görünüm oluşmuyor. Bu modülün tpl dosyasına ulaşma şansım var mı? yada anasayfadakiyle aynı yapmamın bir yolu var mı? Şimdiden teşekkürler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted October 16, 2016 Share Posted October 16, 2016 Merhaba ben PrestaShop'da SuperShop temasını düzenleyerek bir alışveriş sitesi yapıyorum. Ana sayfadaki ürünlerin görünümlerini(ürün isminin yanına extra bilgi ekledim) değiştirmeme rağmen grup kategori kısmında bu görünüm oluşmuyor. Bu modülün tpl dosyasına ulaşma şansım var mı? yada anasayfadakiyle aynı yapmamın bir yolu var mı? Şimdiden teşekkürler. Merhaba, Yardım talebiniz yeterince anlaşılır değil. Görsel kullanarak daha anlaşılır bir hale getirip paylaşırsanız, yardımcı olmaya çalışalım. Bu arada modülün tpl dosyasına ulaşmak için AnaDizin/modules/ModulAdi/ klasörü ve varsa alt klasörlerine bakınız. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ibrhmhs Posted October 17, 2016 Author Share Posted October 17, 2016 Tekrardan merhaba, Ben ana sayfada gösterilen ürünü product-list.tpl dosyasını değiştirerek aşağıdaki hale getirdim Ama Group Category Module içinde bu yaptığım değişiklik gözükmedi ve şu şekilde kaldı: Bunu da değiştirip önceki gibi yapmak istiyorum. Nasıl yaparım acaba yani bir js dosyası mı var yoksa onunda bir tpl dosyası mı var bulamadım. İlginiz için teşekkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted October 17, 2016 Share Posted October 17, 2016 Tekrardan merhaba, Ben ana sayfada gösterilen ürünü product-list.tpl dosyasını değiştirerek aşağıdaki hale getirdim Ama Group Category Module içinde bu yaptığım değişiklik gözükmedi ve şu şekilde kaldı: Bunu da değiştirip önceki gibi yapmak istiyorum. Nasıl yaparım acaba yani bir js dosyası mı var yoksa onunda bir tpl dosyası mı var bulamadım. İlginiz için teşekkürler Merhaba, Bu gibi durumlarda AnaDizin/themes/Temaniz/modules/modulAdi/ yolunu izleyerek ilgili değişiklikleri yapmalısınız. Not: önbelleği kapatmayı unutmayınız. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ibrhmhs Posted October 18, 2016 Author Share Posted October 18, 2016 Yardımlarınız için teşekkürkler. Sorunu çözdüm. Çözümünü de anlatayım, GroupCategory Modulünün dosyaları temanın içinde değil de ana dizindeki modüllerin içerisindeymiş oradan girince istediğim gibi değiştirebildim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts