grafistas7 Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 Καλησπέρα στην παρέαΜήπως μπορεί κάποιος φίλος γνωρίζει περί αναβάθμισης από 1.4.11.0 σε 1.6.1.7 ?ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kogkalidis Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 Τι ακριβώς να γνωρίζει; Μπορείτε να γίνετε πιο σαφής; Link to comment Share on other sites More sharing options...
grafistas7 Posted October 13, 2016 Author Share Posted October 13, 2016 Η διαδικασία.. εννοώ κάποιες "οδηγίες" αν υπάρχουνόσο έχω ψάξει βλέπω πως κάποιοι φίλοι προτείνουν την αναβάθμιση "σταδιακά" σε κάποια από τις τελευταίες εκδόσεις, και μετά σε 2ο χρόνο στην τελευταία.Το "migration" των προιόντων γίνεται "κανονικά" χωρίς προβλήματα?Επίσης έχω δεί ενα module "one click upgrade" στο 1.4... υπάρχει περίπτωση να δουλεύει κανονικά ή θα πρέπει να κατεβάσω την τελευταία έκδοση από το site και να κάνω εκεί την "μεταφορά" (τοπικά)ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kogkalidis Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 Τα one-click όσες φορές τα έχω δοκιμάσει στη συνέχεια έχω ακυρώσει καφέδες ποτά κτλ για να επιδιορθώσω το πρόβλημα. Γνώμη μου φτιάχνεις ένα νέο 1.6.x σε υποφάκελο. Κάνεις import export όλα τα δεδομένα σου. Στη συνέχεια κατεβάζεις το παλιό έχοντας κάνει backup εννοείται, μεταφέρεις το νέο στη θέση του παλιού αλλάζεις τα links των ρυθμίσεων κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα παίξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grafistas7 Posted October 13, 2016 Author Share Posted October 13, 2016 ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts