turko Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 Merhaba arkadaşlar. Bir konuda danışmak istiyorum. Prestashop'ta kullanıcı dil seçeneklerinden türkçe veya ingilizceyi seçtiğinde sayfadaki yazılar otomatik çevriliyor burada sıkıntı yok. Benim sorum; Mesela bir hakkımızda sayfam var. Burada türkçe bir şeyler yazıyor. Ama kullanıcı english seçeneğini seçtiğinde oluşan sitede bu sayfa adının about us olmasını ve içeriğinin de ingilizce yazdığım metin şeklinde gözükmesini istiyorum. Böyle bir şey yapmak mümkün mü acaba? Şimdiden çok teşekkür eder, herkese iyi çalışmalar dilerim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 Her dil içeriğini ayrı olarak girmelisiniz Link to comment Share on other sites More sharing options...
turko Posted October 13, 2016 Author Share Posted October 13, 2016 Her dil içeriğini ayrı olarak girmelisiniz Çok teşekkür ederim hocam çok işime yaradı gerçekten işin içinden çıkamamıştım:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts