tomjbmhu Posted October 11, 2016 Share Posted October 11, 2016 Kedves Attila, Láttam, hogy 2015-ben téma volt, de a kérdezőnél egyedi modul működött. PS angol fórumán 1.3-as verzióhoz írt egy francia programozó modult, de már azt sem lehet elérni. https://www.prestashop.com/forums/topic/159652-add-name-field-to-newsletter-subscribe/ 2008-ban, első html/css alapú első honlapomnál is bekértem a teljes nevet. Most is így működik oldalunk, de nem Prestashop alapú. PS-ben feliratkozóknak megszemélyesítve (névvel) szeretnék hírlevelet küldeni, de ehhez a newsletter modul nem alkalmas. Tudsz-e megoldást ajánlani, vagy ajánlatot adni az átalakitáshoz, esetleg van-e megvásárolható modulod.localhostban tesztelem a rendszert, kb. 2 hét múlva töltöm fel. Üdvözlettel Schramm Tamás Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted October 11, 2016 Share Posted October 11, 2016 Kedves Tamás! Pontosan mi is a cél? Hirtelen nem derül ki Számomra teljesen. Teljes nevet szeretnél bekérni hírlevél-feliratkozáskor a nem-regisztrálttól? A sima newsletter modul eltárolja a nevet regisztrált esetén. Gondolom akkor Neked úgy kellene, hogy aki nem regisztrált csak egyszerűen feliratkozik szintén rendelkezzen névvel, hogy Őt is meg lehessen szólítani. Így van? Milyen rendszerből küldenéd ki a hírlevelet? Köszönöm,Attila Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomjbmhu Posted October 12, 2016 Author Share Posted October 12, 2016 Kedves Attila, PS 1.6.1.6 default módban használom. A regisztrációnál van e-mail és név bekérés.A footer részben a hirlevél feliratkozás csak email címet kér, nevet nem.Tudom, a legtöbb PS oldal üzemeltetőjét nem érdekli, de én megszoktam, hogy vezetéknév, keresztnév megszólitással indul a hirlevél. Otthon van e-mail küldő rendszerünk, amibe excelből csv vagy xls formában lehet importálni a neveket és email cimeket. Németországban vagyok, 3 nyelvű honlapot készítek, bár az angol inkább csak udvariasság.Tegnap sikeresen létrehoztam menürendszert, ahol a szöveges cikkeim fognak megjelenni. A vizszintes menüt fixáltam, rengeteg apróságot megoldottam, a tpl és php fájlokba is belenyúltam a leirások alapján.Számomra ez megoldhatatlan probléma, mert sem angolul, sem németül nincs programozói leirás, és modult sem találok. Ha nincs megoldási lehetőség, inkább törlöm a modult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 Utánanézek, pár nap türelmedet kérem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts