hediyemsana Posted October 6, 2016 Share Posted October 6, 2016 Şu kadar liralık ürün alana bu ürün hediye şeklinde bir kampanya yapmak istiyorum nasıl yapabilirim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted October 6, 2016 Share Posted October 6, 2016 Merhaba BO -> Cart Rules -> Price Rules (fiyat kuralları -> sepet kuralları diye çevirmişler) bölümünden yeni bir kampanya oluşturup en son sekmeden "Send a free gift" seçeneğini evet yapın. Açılan kutudan hediye ürünü seçin. Diğer sekmelerden kampanyanın kurallarını belirleyebilirsiniz. Örneğin minimum amount bölümüne 100 TL yazabilirsiniz. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erdem_ustun Posted October 8, 2016 Share Posted October 8, 2016 (edited) Mahmut bey merhaba; Yazmış olduğunuz bu cevapla ilgili bir ayrıntı sormak istiyorum. A ürünü tek başına 5 TL olsun Ancak müşteri 2 adet sipariş verdiğinde 2 sinin toplamı 8,5 Tl olsun Müşteri 3 adet verdiğinde 2 sini 8,5 TL den geri kalan 1 tanesinide 5 Tl eklemesini nasıl yapabilirim.Veya yüzde olarak bir indirim olabilir.2 ve katları olursa %3 uygulansın gibi. Yani kaç adet verirse versin belirlediğimiz limit olan 2 ve katlarını indirimli fiyatlardan geri kalanını normal fiyattan sepete eklenmesini sağlayabilirmiyiz. 2 ye göre mod alıp işlem yaparım diye düşündüm ancak nasıl yapacağım konusunda çözüm bulamadım. Sepet kurallarında yaptığımda 2 nin üzerindeki her ürüne belirttiğim kadar indirim uyguluyor. Yardımlarınızı rica ediyorum. Edited October 8, 2016 by erdem_ustun (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
erdem_ustun Posted October 23, 2016 Share Posted October 23, 2016 (edited) Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.Uğraşmama rağmen bir çözüm yolu bulamadım. Edited October 23, 2016 by erdem_ustun (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts