Nismo8 Posted October 4, 2016 Share Posted October 4, 2016 Zdravím všechny.. Potřeboval bych prosím poradit s takovým problémem. Mám prestu verze 1.4.8.2 napojenou přes feed na partnerský eshop.problém je že do teď měli feed který začínal <PARENT_ID>1 a <CATEGORY>2 což bezvadně pracovalo s Home kategorií která má v databázi ID 1. Jenže teď si feed změnily a posunuli o +1.takže <PARENT_ID> začíná na 2 a <CATEGORY> na 3. Pravděpodobně updatovali prestu.Jenže to už se nekamarádi s tou defaultní kategorii Home s ID 1. Tak mě napadlo v databázi změnit kategorii Home ID z 1 na 2.Upravil jsem id_category v blockcategories.php a admincatalog.php ať si to spolu rozumí. Jenže jsem přes search v netbeans zjistil že id_category = 1 používá mnohem více souborů. Mohl bych poprosit jestli by mi někdo poradil které všechny id_category je potřeba v php souborech přepsat?Popřípadě i nějaké jiné změny.Nerad bych aby to teď vypadalo že to funguje a po půl roce zjistil že tamto a tamto fungovat nechce. Děkuji strašně moc. S pozdravem Marek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nismo8 Posted October 5, 2016 Author Share Posted October 5, 2016 No jenže já netuším jak.. Zkoušel jsem to upravit přímo v souboru starající se o import ale úspěšně se mi podařilo posunout jen kategorie z feedu category.Pak je k tomu ještě feed s produkty, ale ten se mi nepodařilo změnit.Dostal jsem i radu že by bylo dobré si vytvořit v databází novou tabulku která by to nějakým způsobem porovnávala tu starou verzi s novou a pak pomocí scriptu vypisovala tu správnou.Jenže to je pro mě velká neznama.. Tak mě napadla ta možnost přepsat jen ty ID v Preste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nismo8 Posted October 6, 2016 Author Share Posted October 6, 2016 Děkuji za nabídku.Ale už se mi to povedlo.Nakonec bylo potřeba v jedné funkci přidat k výpisu proměnné -1 a už to frčí jak má. Kdyby byli problémy ozvu se :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nismo8 Posted October 6, 2016 Author Share Posted October 6, 2016 Bylo.O dost :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts