Jesionka Posted October 3, 2016 Share Posted October 3, 2016 (edited) Jak usunąć post z forum? Edited October 3, 2016 by Jesionka (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted October 3, 2016 Share Posted October 3, 2016 Który post? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesionka Posted October 3, 2016 Author Share Posted October 3, 2016 Ogólnie tu na forum. Wrzucam post (jak ten powyżej) i zmieniam zdanie o jego publikacji. Chciałbym go usunąć (tudzież cały temat w ogóle). I nigdzie nie mogę znaleźć opcji aby to zrobić Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted October 3, 2016 Share Posted October 3, 2016 Tylko po co usuwać posty, czy całe tematy? Forum nie jest po to aby po otrzymanej odpowiedzi usuwać całe tematy, przekazana wiedza w wątkach ma służyć również innym użytkownikom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesionka Posted October 3, 2016 Author Share Posted October 3, 2016 Słuchaj, ja nie mam zamiaru wojować ze światem ani z systemem. Oczywiście że to co znajduje się w wątkach jest ważne, ale ja zupełnie o czymś innym. Ktoś coś wrzuca, stwierdza że jednak nie chce aby ten temat widniał na forum więc postanawia go usunąć. Nie widzę w tym nic złego. Ot mógł się pomylić, stwierdzić ze już zna odpowiedź na pytanie które go nurtowało itd itd. Bez różnicy. Uważam, że opcja usuwania swojego tematu po prostu być powinna. Mam rozumieć że na tym forum jej nie ma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted October 3, 2016 Share Posted October 3, 2016 Ktoś coś wrzuca, stwierdza że jednak nie chce aby ten temat widniał na forum więc postanawia go usunąć. Nie widzę w tym nic złego. Ot mógł się pomylić, stwierdzić ze już zna odpowiedź na pytanie które go nurtowało itd itd. Szkoda że Ty w tym nie widzisz problemu, ponieważ znasz odpowiedź to uważasz że innym nie należy dać rozwiązania tylko usunąć temat? Jeśli tak to zastanów sie jak to o Tobie może świadczyć, gdy ty chcesz dostać coś a sam nie dasz nic, a nawet zabierzesz. Mam rozumieć że na tym forum jej nie ma? Zwykli użytkownicy nie mają opcji trwałego usuwania tematów, natomiast mogą je ukryć. W innych wypadkach należy zgłosić wątek do moderatora, który może ukryć lub usunąć wątek za Ciebie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts