eXtronic Posted October 1, 2016 Share Posted October 1, 2016 Cześć Standardowa wyszukiwarka w Prestashopie obsługuje tylko produkty, a u mnie jest bardzo dużo stron CMS z jakimiś poradami, kursami, itp. W statystykach widzę, że użytkownicy często wpisują w wyszukiwarkę tematy jakie ich interesują i dostają komunikat "brak wyników". Czy jest jakiś moduł wyszukiwarki dla stron CMS lub jakoś można go przerobić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daresh Posted October 1, 2016 Share Posted October 1, 2016 Cześć, mam taki moduł: Prestashop Smart CMS Search Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grafii76 Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 A czy jest wyszukiwarka która szukałaby zarówno produkty jak i strony CMS? Prościej by było wpisać czego szukam i dostać wyniki produktów i stron CMS spełniających warunki zapytania. Jedna wyszukiwarka do wszystkiego. Pytanie czy da się tak zrobić w presta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daresh Posted October 14, 2016 Share Posted October 14, 2016 No to właśnie wspomniany przeze mnie moduł to robi, dodaje pod wynikami wyszukiwania produktów jeszcze strony CMS. Przykład: Lorem Dolor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grafii76 Posted October 18, 2016 Share Posted October 18, 2016 Fajny ten moduł Pytanie czy szuka też artykułów zapisanych w module BLOG? Jak tak to może i skuszę się na zakup Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daresh Posted October 19, 2016 Share Posted October 19, 2016 Jest wiele modułów BLOG do Presty, więc jeżeli chcielibyśmy wyszukiwać w blogu to pod każdy z takich modułów trzeba by to dorobić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grafii76 Posted October 19, 2016 Share Posted October 19, 2016 To nawet nie wiedziałem, jestem świeżakiem w presta Ja używam SmartBlog v2.0.1 by smartdatasoft. Póki co mam zamysł żeby ludzie mogli komentować artykuły, dlatego jest do tego użyty blog, jak się nie sprawdzi to przerzucę do strony CMS i wtedy będę mógł pomyśleć nad Twoim skryptem Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXtronic Posted October 19, 2016 Author Share Posted October 19, 2016 Jak chcesz, żeby ludzie komentowali to najlepiej dodaj moduł komentarzy Facebooka. Kiedyś Vekia pisał na swojej stronie jak to zrobić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grafii76 Posted October 22, 2016 Share Posted October 22, 2016 Absolutnie odpada... sam nie byłbym w stanie wystawiać komentarzy bo nie mam konta fb Nasi klienci to raczej średnia ok. 40 i więcej, więc też mogą nie uznawać tego wynalazku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXtronic Posted October 29, 2016 Author Share Posted October 29, 2016 Zainstalowałem ten moduł bez żadnych problemów i działa bardzo dobrze. Polecam! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daresh Posted October 29, 2016 Share Posted October 29, 2016 Bardzo się cieszę i będę bardzo wdzięczny za wystawienie modułowi oceny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts