koraldental Posted September 30, 2016 Share Posted September 30, 2016 Witam Natknąłem się na problem przełożenia gwiazdek i linku do opinii na miejsce obok nazwy produktu w pliku product.tpl Jak narazie wygląda to tak: www*koraldental*pl/11-turbina-ze-swiatlem-led-na-szybkozlaczke-nsk*html (zamiast gwiazdek wstaw ktopkę). W pliku product.tpl za wyświetlenie gwiazdek opinii i social media odpowiedzialny jest ten kod {if isset($HOOK_EXTRA_RIGHT) && $HOOK_EXTRA_RIGHT}{$HOOK_EXTRA_RIGHT}{/if} Niestety social media i opinie wyświetlają się zawsze razem. Jak to rozdzielić i aby gwiazdki pokazywały się obok nazwy produktu z prawej strony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
selljus.pl Posted September 30, 2016 Share Posted September 30, 2016 1) Można dodać nowego hook ale będzie z tym trochę zabawy,2) Można napisać jquery, który przerzuci dany blok w inne miejsce.. Nie wiem czy wstawienie gwiazdek obok nazwy produktu jest dobrym rozwiązaniem - nazwa czasami jest dłuższa,Strona produktu nie jest spójna - dość sporo rozwalonych elementów, które mogą wprowadzać dezorientację Klienta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koraldental Posted September 30, 2016 Author Share Posted September 30, 2016 Strona produktu jest jeszcze w przebudowie. Skoro jest to taki problem z tym modułem to może jest już jakiś gotowy moduł, który to robi? Ponadto mam jeszcze problem z przesunięciem "Ilość" razem z input w lewo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
selljus.pl Posted September 30, 2016 Share Posted September 30, 2016 Przemieszenie ilości na lewe:- jeśli posiadają Państwo atrybuty produktów (może mieć to wpływ również na ich wyświetlanie)- w pliku product.css, linia 335: .pb-center-column #buy_block label { display: inline-block; width: 125px; font-weight: 700; font-size: 12px; text-align: right; } - usuwamy "width: 125px;" - możemy dodać "padding-right: 15px;"- możemy dodać "line-height: 30px;" ostatecznie powinno / może wyglądać to tak: .pb-center-column #buy_block label { display: inline-block; padding-right: 15px; line-height: 30px; font-weight: 700; font-size: 12px; text-align: right; } Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts