Patryk_Wojcik Posted September 29, 2016 Share Posted September 29, 2016 Cześć, czy możecie mi pomóc, jak zrobić, aby panel administracyjny był u mnie po Polsku? Robiłem przez Localization > Translations i tam Tłumaczenie panelu administracyjnego Nic to jednak nie dało. Tak to wygląda https://postimg.org/image/t3gay4el5/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted September 29, 2016 Share Posted September 29, 2016 jeżeli chodzi o tłumaczenie menu, to tłumaczymy je w administracja > menu edytując każdy element. nie jestem już pewien, ale chyba importując paczkę językową w lokalizacja > lokalizacja zaimportujesz również tłumaczenia elemetnów menu Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 selljus.pl Posted September 29, 2016 Share Posted September 29, 2016 (edited) W najnowszych wersjach od 1.6.1.6 tłumaczenia zakładek są niekompletne. Tłumaczenia zakładek importuję z bazy danych dla starszej wersji. Edited September 29, 2016 by selljus.pl (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Patryk_Wojcik Posted September 29, 2016 Author Share Posted September 29, 2016 A możesz powiedzieć jak można to zrobić? Jak zaimportować to ze starszej bazy? Albo może macie link do paczki językowej, która rozwiąże ten problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 selljus.pl Posted September 29, 2016 Share Posted September 29, 2016 (edited) Jeśli posiadają Państwo starszą wersję sklepu gdzie dostępny są tłumaczenia i wprowadzona jest ta sama ilość języków, do których przypisane są te same id:- można skopiować tabelę o nazwie: prefix_tab_lang , do nowego sklepu. Edited September 29, 2016 by selljus.pl (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Patryk_Wojcik Posted September 29, 2016 Author Share Posted September 29, 2016 dziękuję, będę próbował Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Patryk_Wojcik
Cześć,
czy możecie mi pomóc, jak zrobić, aby panel administracyjny był u mnie po Polsku?
Robiłem przez Localization > Translations i tam Tłumaczenie panelu administracyjnego
Nic to jednak nie dało. Tak to wygląda https://postimg.org/image/t3gay4el5/
5 answers to this question
Recommended Posts